Повезане вести
Градоначелник Лепосавића: Без обзира на ситуацију – од понедељка сам у канцеларији
Данас 28.05.2023
Градоначелник Лепосавића Љуљзим Хетеми најавио је да ће, без обзира на ситуацију, отићи у канцеларију у понедељак, пренео је данас Коссев. „Идем у канцеларију у понедељак. Чак и ако се иста ситуација понови, ући ћемо у… »
Градоначелник Лепосавића: Идем у понедељак у канцеларију, неће ме зауставити
Н1 Инфо 28.05.2023
Градоначелник Лепосавића Љуљзим Хетеми најавио је да ће, без обзира на ситуацију, отићи у канцеларију у понедељак. „Идем у канцеларију у понедељак. Чак и ако се иста ситуација понови, ући ћемо у канцеларије. Онај ко баца… »
Градоначелник Лепосавића: Сутра долазим на посао, не може да ме спречи онај ко баца камење
Нова 28.05.2023
Нови градоначелник Лепосавиц́а Љуљезим Хетеми најавио је да ц́е у понедељак отиц́и у своју канцеларију, без обзира на ситуацију. “Доц́и ц́у у канцеларију у понедељак. Чак и ако се иста ситуација понови, ми ћемо уц́и у… »
"Не може нас бацање камења спречити": Нови председник општине Лепосавић: У понедељак улазим у канцеларију, без обзира на…
Блиц 28.05.2023
Нови албански председник општине Лепосавић Љуљзим Хетеми рекао је да ће отићи у канцеларију у понедељак, без обзира на ситуацију, пренела је Газета експрес. - Идем у канцеларију у понедељак. Чак и ако се иста ситуација… »
Градоначелник Лепосавиц́а: "у понедељак идем у канцеларију, без обзира на ситуацију"
Телеграф 28.05.2023
Раније данас, на улазна врата општине Лепосавић, као и на оближњу бандеру, Косовска полиција је поставила камере за видео надзор. Нови градоначелник Лепосавиц́а Љуљезим Хетеми најавио је за Кљан Косова да ц́е у понедељак… »
Вести дана »

Усвојена резолуција ЕП о Поларизацији и повећаној репресији у Србији
Бета пре 28 минутајош 21 повезана

Седми дан како студенти из Новог Пазара пешаче, долазак у Пожегу предвиђен у 20 часова
Данас пре 1 сатјош 26 повезаних

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 3 минутајош 80 повезаних

Лепа вест за навијаче Звезде које желе да гледају и кошаркаше и фудбалере у четвртак
Данас пре 27 минутајош 33 повезане