Повезане вести

Отишла да промени силиконе, пробудила се непокретна! Наша певачица 7 година водила тешку битку: Једва извукла живу главу

Отишла да промени силиконе, пробудила се непокретна! Наша певачица 7 година водила тешку битку: Једва извукла живу главу

Мондо 28.05.2023
Мирну Кошанин домаћа публика упознала је у такмичењу "Звезде Гранда", а након што је уследила тешка борба после замене силикона, певачица се повукла из јавности. Мирну Кошанин домаћа публика упознала је у такмичењу "Звезде… »
Водила сам љубав 365 дана без прекида! Жена и даље осећа последице те одлуке, а објаснила је како јој се живот променио! Фото…

Водила сам љубав 365 дана без прекида! Жена и даље осећа последице те одлуке, а објаснила је како јој се живот променио! Фото…

Курир 28.05.2023
Након што сам се једног дана погледала у огледало у мени се нешто преломило, почела је своју причу Британи Гибонс, британска списатељица и мајка троје деце. Како каже, тада је одлучила да води љубав баш сваки дан, 365 дана… »
"Отишла сам да уградим силиконе, а пробудила сам се потпуно непокретна" Звезда Гранда због импланата умало изгубила живот…

"Отишла сам да уградим силиконе, а пробудила сам се потпуно непокретна" Звезда Гранда због импланата умало изгубила живот…

Блиц 28.05.2023
Мирна Кошанин музичку каријеру започела у Швајцарској, а наша публика ју је упознала када се појавила у музичком такмичењу "Звезде Градна" 2009. године. Мирна је сада проговорила о проблемима које је имала са имплантима и… »

Вести дана »