Повезане вести
Отишла да промени силиконе, пробудила се непокретна! Наша певачица 7 година водила тешку битку: Једва извукла живу главу
Мондо 28.05.2023
Мирну Кошанин домаћа публика упознала је у такмичењу "Звезде Гранда", а након што је уследила тешка борба после замене силикона, певачица се повукла из јавности. Мирну Кошанин домаћа публика упознала је у такмичењу "Звезде… »
Водила сам љубав 365 дана без прекида! Жена и даље осећа последице те одлуке, а објаснила је како јој се живот променио! Фото…
Курир 28.05.2023
Након што сам се једног дана погледала у огледало у мени се нешто преломило, почела је своју причу Британи Гибонс, британска списатељица и мајка троје деце. Како каже, тада је одлучила да води љубав баш сваки дан, 365 дана… »
"Отишла сам да уградим силиконе, а пробудила сам се потпуно непокретна" Звезда Гранда због импланата умало изгубила живот…
Блиц 28.05.2023
Мирна Кошанин музичку каријеру започела у Швајцарској, а наша публика ју је упознала када се појавила у музичком такмичењу "Звезде Градна" 2009. године. Мирна је сада проговорила о проблемима које је имала са имплантима и… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 4 сатијош 36 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 25 минутајош 54 повезане
Преко Националне платформе о ценама грађани од данас могу да прате свако поскупљење
Мој Нови Сад пре 35 минутајош 32 повезане