Povezane vesti
Zbog hendikepa im je bilo žao Da me u tuči izvade iz cipela! Nikola Pejaković - "Invalid sam! Te prednosti sam koristio"
Mondo 28.05.2023
Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu… »
"Invalid sam, bilo im je žao da me muče zbog mog hendikepa": Kolja o roditeljima i odrastanju - glumac je majci i ocu na ovome…
Blic 27.05.2023
Glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je javno o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. - Da bih pričao o detinjstvu, morao bih da gazim baš intimnim stazama. To ne bih, jer… »
Vesti dana »
Programski direktor N1: Napadač na našu ekipu je čovek koji je bio osuđen za ubistvo
Beta pre 21 minutajoš 23 povezane
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Evo ko su ko su novi vlasnici Imleka! Jedan je vodio ”Marbo”, a drugi proizvodio smrznutu hranu i sokove
Dnevnik pre 1 satjoš 37 povezanih
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Ekonomija i tehnologija na prvom mestu: Srbija otvara vrata investicijama Velike Britanije, a Britanci neće doći praznih ruku
Kurir pre 4 satijoš 37 povezanih