Povezane vesti
Zbog hendikepa im je bilo žao Da me u tuči izvade iz cipela! Nikola Pejaković - "Invalid sam! Te prednosti sam koristio"
Mondo 28.05.2023
Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu… »
"Invalid sam, bilo im je žao da me muče zbog mog hendikepa": Kolja o roditeljima i odrastanju - glumac je majci i ocu na ovome…
Blic 27.05.2023
Glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je javno o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. - Da bih pričao o detinjstvu, morao bih da gazim baš intimnim stazama. To ne bih, jer… »
Vesti dana »
Najmanje 19 ljudi poginulo u zemljotresu magnitude 7,8 na Filipinima, pokrenut manji cunami
Beta pre 36 minutajoš 46 povezanih
Srpska lista zadovoljna ostvarenim rezultatom na izborima uprkos političkom inženjeringu
Sputnik pre 21 minutajoš 23 povezane
Bez žrtava u novoj eskalaciji Irana i Izraela, Tel Aviv najavljuje veliku mobilizaciju
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Srbija ulazi u period visokih temperatura: Jedan datum posebno privlači pažnju meteorologa
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Infostud: Oko 60 odsto zaposlenih u Srbiji planira promenu posla u narednih godinu dana
RTV pre 6 minutajoš 14 povezanih