Povezane vesti
Zbog hendikepa im je bilo žao Da me u tuči izvade iz cipela! Nikola Pejaković - "Invalid sam! Te prednosti sam koristio"
Mondo 28.05.2023
Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu… »
"Invalid sam, bilo im je žao da me muče zbog mog hendikepa": Kolja o roditeljima i odrastanju - glumac je majci i ocu na…
Blic 27.05.2023
Glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je javno o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. - Da bih pričao o detinjstvu, morao bih da gazim baš intimnim stazama. To ne bih… »
Vesti dana »
U požaru u domu za stare u Barajevu osmoro stradalo, sedmoro povređeno; Starović: Sumnja se da je požar podmetnut
RTS pre 44 minutajoš 90 povezanih
Viši sud u Beogradu ukinuo odluku advokata o štrajku, a pre tri godine oglasio se nenadležnim za istu stvar
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
"Ovo je nezapamćena tragedija i ogromna tuga": Raška zavijena u crno nakon tragične smrti troje tinejdžera
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih
"Nema 10 dana kako je došla ovde...": Oglasio se sin jedne od žrtava staračkog doma u Barajevu gde je stradalo 8 osoba
Mondo pre 32 minutajoš 54 povezane