Povezane vesti
Zbog hendikepa im je bilo žao Da me u tuči izvade iz cipela! Nikola Pejaković - "Invalid sam! Te prednosti sam koristio"
Mondo 28.05.2023
Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu… »
"Invalid sam, bilo im je žao da me muče zbog mog hendikepa": Kolja o roditeljima i odrastanju - glumac je majci i ocu na ovome…
Blic 27.05.2023
Glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je javno o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. - Da bih pričao o detinjstvu, morao bih da gazim baš intimnim stazama. To ne bih, jer… »
Vesti dana »

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 31 minutajoš 34 povezane

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane

Trampove carine danas stupile na snagu: Sada najavio tarifu od 100 odsto! Na udaru čak 70 zemalja - pogođena i Srbija
Kurir pre 31 minutajoš 53 povezane