Povezane vesti
Zbog hendikepa im je bilo žao Da me u tuči izvade iz cipela! Nikola Pejaković - "Invalid sam! Te prednosti sam koristio"
Mondo 28.05.2023
Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. Proslavljeni glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je o svom detinjstvu… »
"Invalid sam, bilo im je žao da me muče zbog mog hendikepa": Kolja o roditeljima i odrastanju - glumac je majci i ocu na ovome…
Blic 27.05.2023
Glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je javno o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala. - Da bih pričao o detinjstvu, morao bih da gazim baš intimnim stazama. To ne bih, jer… »
Vesti dana »
Iranski ambasador otkrio detalje o ranjavanju ajatolaha! Modžtaba Hamnei preživeo bombardovanje: "Mislim da je u bolnici, ne može da održi govor"
Kurir pre 6 minutajoš 43 povezane
Iranci izveli brutalan napad; Gori američka baza u Kuvajtu - najmanje 100 vojnika ranjeno FOTO/VIDEO
B92 pre 26 minutajoš 67 povezanih
Najavljeni skupovi studenata u opštinama gde se održavaju izbori
Vranje news pre 5 satijoš 23 povezane