Povezane vesti
"Ima jedna priča o orlu i vranama" Predsednik Vučić: Ovo sam dobio od jednog Krajišnika i dopalo mi se, možda se i vama…
Kurir 28.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" video snimak naslovljen kao "Ima jedna priča o orlu i vranama" koji je dobio od jednog krajišnika, a koji ima snažnu poruku. "Ovo sam dobio od jednog Krajišnika… »
Vučić: Ovo sam dobio od jednog Krajišnika
Politika 28.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video snimak naslovljen kao „Ima jedna priča o orlu i vranama“ koji je dobio od jednog krajišnika, a koji ima snažnu pouku. „Ovo sam dobio od jednog Krajišnika, meni… »
Vučić: Još jedan poziv na razgovor, vreme je da se ujedinimo i rešavamo probleme
RTV 28.05.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas na razgovore, kako je rekao, "sve odgovorne u našem društvu, koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje". "Bilo je mnogo toga što nas je prethodnih… »
Pre poziva na dijalog, Vučić objavio i video o orlovima i vranama
Danas 28.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okačio je na svoj Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ video o orlu i vranama. Kako je naveo, video je dobio od „jednog Krajišnika“, njemu poznatog. „Dopalo mi se. Hvala mu. Pogledajte, možda se i vama… »
"Ima jedna priča o orlu i vranama": Vučić na Instagramu objavio snimak koji je dobio od jednog Krajišnika
Blic 28.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" video snimak naslovljen kao "Ima jedna priča o orlu i vranama" koji je dobio od jednog krajišnika, a koji ima snažnu poruku. - Ovo sam dobio od jednog… »
Vučić dan posle protesta objavio veoma čudan video o „uništavanju dušmana“: U glavnim ulogama orao, vrana i nepoznati…
Nova 28.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okačio je na svoj Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" video o orlu i vranama. Kako je naveo, video je dobio od „jednog Krajišnika“, njemu poznatog. „Dopalo mi se. Hvala mu. Pogledajte, možda se i vama… »
Vučić objavio priču s poukom o orlu i vranama: "Ovo sam dobio od jednog Krajišnika"
Telegraf 28.05.2023
Ima jedna priča o orlu i vranama... Kaže kad njega vrane napadnu, odleti toliko visoko... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu neobičan snimak, za koji kaže da je dobio od nekog Krajišnika. Kako kaže - Ovo sam dobio od… »
Vesti dana »
Kijev: Uništen ruski radar na Krimu; Moskva: Pogođeno sedište ukrajinskih obaveštajaca u Harkovu
RTS pre 14 minutajoš 1 povezana
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTS pre 14 minutajoš 3 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 6 satijoš 1 povezana