Povezane vesti
"Ima jedna priča o orlu i vranama": Vučić na Instagramu objavio snimak koji je dobio od jednog Krajišnika
Blic 28.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" video snimak naslovljen kao "Ima jedna priča o orlu i vranama" koji je dobio od jednog krajišnika, a koji ima snažnu poruku. - Ovo sam dobio od jednog Krajišnika, meni… »
Vučić dan posle protesta objavio veoma čudan video o „uništavanju dušmana“: U glavnim ulogama orao, vrana i nepoznati Krajišnik…
Nova 28.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okačio je na svoj Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" video o orlu i vranama. Kako je naveo, video je dobio od „jednog Krajišnika“, njemu poznatog. „Dopalo mi se. Hvala mu. Pogledajte, možda se i vama svidi“. U videu… »
Vučić objavio priču s poukom o orlu i vranama: "Ovo sam dobio od jednog Krajišnika"
Telegraf 28.05.2023
Ima jedna priča o orlu i vranama... Kaže kad njega vrane napadnu, odleti toliko visoko... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu neobičan snimak, za koji kaže da je dobio od nekog Krajišnika. Kako kaže - Ovo sam dobio od jednog… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 41 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 41 minutajoš 40 povezanih
Marko Rubio o Grenlandu: "Za sada" je to deo Danske, ali i važan element odbrane Zapada
Radio 021 pre 26 minutajoš 30 povezanih
(BLOG) Tenzije pred Samit EU u Tivtu: Stigao i Vučić - "deportovani aktivisti koji je trebalo da zakače neke banere, neka čuda"
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih