Повезане вести
"Има једна прича о орлу и вранама": Вучић на Инстаграму објавио снимак који је добио од једног Крајишника
Блиц 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм профилу "будућностсрбијеав" видео снимак насловљен као "Има једна прича о орлу и вранама" који је добио од једног крајишника, а који има снажну поруку. - Ово сам добио… »
Вучић дан после протеста објавио веома чудан видео о „уништавању душмана“: У главним улогама орао, врана и непознати Крајишник…
Нова 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић окачио је на свој Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав" видео о орлу и вранама. Како је навео, видео је добио од „једног Крајишника“, њему познатог. „Допало ми се. Хвала му. Погледајте, можда се… »
Вучић објавио причу с поуком о орлу и вранама: "Ово сам добио од једног Крајишника"
Телеграф 28.05.2023
Има једна прича о орлу и вранама... Каже кад њега вране нападну, одлети толико високо... Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму необичан снимак, за који каже да је добио од неког Крајишника. Како каже - Ово… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Бета пре 13 минутајош 54 повезане
Баку (79) покосио камион у Нишу! Умрла у болници, возач побегао са лица места
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 58 минутајош 34 повезане