Повезане вести

"Ја сам божји сведок и пророк": Мушкарац који се попео на кулу у Крушевцу уживо преносио драму језив снимак

"Ја сам божји сведок и пророк": Мушкарац који се попео на кулу у Крушевцу уживо преносио драму језив снимак

Курир 28.05.2023
Крушевљанин Б. Т. (46) данас се попео на врх Донжон куле у археолошком парку и драма је трајала више од два сата. Судећи према ранијим снимцима са друштвених мрежа, Б.Т. је то учинио као изазов како би пријатељу доказао да може… »
Кад су они дежурни - нема места за драму у Крушевцу: Ово је екипа која је спасла човека који се попео на кулу (фото)

Кад су они дежурни - нема места за драму у Крушевцу: Ово је екипа која је спасла човека који се попео на кулу (фото)

Вечерње новости 28.05.2023
ПРИПАДНИЦИ Ватрогасно - спасилачке јединице и полиције у Крушевцу су безбедно спустили Б.Т. (46) који се попео на Дон Жон кулу, а полиција га је одвела чим је завршена акција спасавања. С. Б. Како "Новости" сазнају, Б. Т. је по… »
Страшан призор у Крушевцу: Мушкарац се попео на врх Дон Жон куле, па уживо на мрежама преноси све! Акција спасавања у току…

Страшан призор у Крушевцу: Мушкарац се попео на врх Дон Жон куле, па уживо на мрежама преноси све! Акција спасавања у току…

Курир 28.05.2023
Из за сада непознатог разлога, Крушевљанин Б.Т. (46) попео се на врх Дон Жон куле у археолошком парку у Крушевцу. Припадници Ватрогасно - спасилачке јединице и полиције у Крушевцу су на терену и покушавају да реше проблем… »

Вести дана »