Povezane vesti
Kolumbija: zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihteru pogodio sever zemlje
Politika 28.05.2023
BOGOTA – Zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas severnu Kolumbiju, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC). Epicentar zemljotresa bio je na dubini od 85 kilometara, saopštio je EMSC, a preneo je Rojters. Za… »
Jak zemljotres pogodio Kolumbiju
Telegraf 28.05.2023
Za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti. Zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas severnu Kolumbiju, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC). Epicentar zemljotresa bio je na dubini od 85… »
Zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihteru pogodio severni deo Kolumbije
Euronews 28.05.2023
Zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas severnu Kolumbiju, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC). Zemljotres je krenuo sa dubine od 85 kilometara, saopštio je EMSC, a preneo je Rojters. Za sada nema… »
Vesti dana »
Veljko Jovanović, profesor Filozofskog fakulteta: Intervencija policije bila je silovita, gurali su me i tukli po glavi i telu
Danas pre 2 satajoš 44 povezane
„Na fakultetu smo ili mi ili policija“: Studenti se okupljaju ispred Filozofskog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 2 satajoš 53 povezane
Ovo su kandidati za novog direktora RTS, otvorene koverte: Pet prijava uzeto u razmatranje, evo ko je sve na spisku
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih
"Izmene zakona skandalozne": Poslanici o dolasku evroparlamentaraca, požaru u Specijalnom sudu...
N1 Info pre 4 satijoš 27 povezanih