Povezane vesti
Jevrejske grupe protestovale protiv koncerta Rodžera Votersa u Frankfurtu
Politika 28.05.2023
BERLIN – Nekoliko jevrejskih grupa, političara i organizacija civilnog društva okupilo se danas u Frankfurtu na memorijalnoj ceremoniji i protestu protiv koncerta jednog od osnivača rok sastava Pink Flojd Rodžera Votersa. Učesnici protesta optužuju… »
Udruženja Jevreja u Nemačkoj traže zabranu koncerta Rodžera Votersa u Frankfurtu
Euronews 28.05.2023
Nekoliko jevrejskih grupa, političara i organizacija civilnog društva okupilo se danas u Frankfurtu na memorijalnoj ceremoniji i protestu protiv koncerta jednog od osnivača rok sastava Pink Flojd Rodžera Votersa. Učesnici protesta optužuju Votersa za… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 32 minutajoš 48 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 52 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 32 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 111 povezana