Повезане вести
Ласло Ђере елиминисан у првом колу Ролан Гароса
Политика 28.05.2023
ПАРИЗ – Српски тенисер Ласло Ђере није успео да се пласира у друго коло Ролан Гароса, пошто је вечерас у Паризу поражен на старту такмичења од Руса Андреја Рубљова 6:1, 3:6, 6:3, 6:4. Меч је трајао два сата и 30 минута. Рубљов… »
Пио, плакао, лагао, па на Ролан гаросу запевао! Цео стадион клицао Марсељезу због њега, а хтео је да остави тенис!
Мондо 28.05.2023
Француски тенисер направио једну од најлепших прича Ролан Гароса, који је тек почео. Француски тенисер направио једну од најлепших прича Ролан Гароса, који је тек почео. Француски тениски ветеран Лука Пуј (29) остварио је једну… »
Ролан Гарос: Ђере испао у првом колу
Нови магазин 28.05.2023
Српски тенисер Ласло Ђере изгубио је меч против Андреја Рубљова у првом колу Ролан Гароса и испао из даљег такмичења на Отвореном првенству Француске. Рубљов је славио са 3:1, по сетовима 6:1; 3:6; 6:3; 6:4. Меч између Ласла… »
РГ: Ђере разочаран жребом и условима на терену
Нови магазин 28.05.2023
Српски тенисер Ласло Ђере, којег је седми тенисер света Андреј Рубљов данас елиминисао у првом колу Ролан Гароса са 3:1, објаснио је свој пораз повредом, неповољношчу жреба, али и условима игре на терену, на шта се жале и други… »
Ђере утучен: Мука ми од лоших жребова, сад ми није до тениса
Спорт клуб 28.05.2023
Ласло Ђере био је веома потиштен после пораза од Андреја Рубљова (6:1, 3:6, 6:3, 6:4) у првом колу Ролан Гароса. При вођству 2:1 у другом сету, Ласло је затражио медицински тајм аут. „Јуче сам се оклизнуо при крају тренинга… »
Ђере изгубио од Рубљова, није се пласирао у друго коло Ролан Гароса
Радио 021 28.05.2023
Српски тенисер Ласло Ђере није вечерас успео да се пласира у друго коло Ролан Гароса у Паризу. Он је изгубио од седмог тенисера света Руса Андреја Рубљова после четири сета, 1:6, 6:3, 3:6, 4:6. Ђере, 57. играч света, изгубио је… »
Вести дана »
Објављено 35 адреса на којима Новосађани могу поднети пријаву за легализацију објеката
Радио 021 пре 35 минутајош 49 повезаних
Економиста о евентуалним секундарним санкцијама НБС: "Могу изазвати многе поремећаје али ово је ОХРАБРУЈУЋЕ"
Телеграф пре 20 минутајош 27 повезаних
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Јокићу су 3,9 секунде довољне да направи чудо: Погледајте шта је урадио док су га "тукли"
Мондо пре 9 минутајош 36 повезаних