Povezane vesti

Đoković i dalje treći na ATP listi

Radio sto plus 29.05.2023
Đoković na trećoj poziciji ima 5.955 bodova, odnosno ima 375 bodova manje od drugoplasiranog Rusa Danila Medvedeva, a 860 manje od Španca Karlosa Alkarasa koji predvodi najbolje tenisere sveta. Iza vodećeg trojca slede Norvežanin Kasper Rud, Grk… »
Rolan Garos: Grend slem šampion eliminisan na samom startu

Rolan Garos: Grend slem šampion eliminisan na samom startu

Večernje novosti 29.05.2023
NOVAK Đoković nije imao problema na početku Rolan Garosa, ali jedan grend slem šampion jeste. FOTO: Tanjug/AP Dominik Tim, 29-godišnji Austrijanac koji je Ju-Es open osvojio 2020, a na Otvorenom prvenstvu Francuske bio dvaput finalista, 2018. i… »
Novak pogledao na tribine - može neko da mi pomogne!? Đoković pričao francuski, pa priznao: Ne znam više od ovoga!

Novak pogledao na tribine - može neko da mi pomogne!? Đoković pričao francuski, pa priznao: Ne znam više od ovoga!

Mondo 29.05.2023
Prva Novakova poruka posle pobede na Rolan Garosu i smeh svih na tribinama. Prva Novakova poruka posle pobede na Rolan Garosu i smeh svih na tribinama. Novak Đoković pobedio je Amerikanca Aleksandra Kovačevića u tri seta, pa odlično raspoložen… »
Kakav čovek! Đoković je tokom celog meča slušao dečaka koji mu dobacuje, a čim je pobedio - uradio je ovo (foto)

Kakav čovek! Đoković je tokom celog meča slušao dečaka koji mu dobacuje, a čim je pobedio - uradio je ovo (foto)

Večernje novosti 29.05.2023
NOVAK Đoković je sigurunom igrom krenuo u juriš na pehar Rolan Garosa, a njegov prvi nastupu na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske obeležio je i jedan mališan. TV Eurosport Podsetimo najpre, Nole je u Pariz došao kako bi postao prvi teniser… »

Beta 29.05.2023
Srpski teniser Novak Đoković nalazi se i dalje na trećoj poziciji na danas objavljenoj ATP listi. Đoković na trećoj poziciji ima 5.955 bodova, odnosno ima 375 bodova manje od drugoplasiranog Rusa Danila Medvedeva, a 860 manje od Španca Karlosa… »
Đoković treći teniser sveta, Alkaraz prvi, Medvedev drugi…

Đoković treći teniser sveta, Alkaraz prvi, Medvedev drugi…

Sport klub 29.05.2023
Naredna ATP lista biće objavljena po završetku Rolan Garosa, 12. juna. Srpski teniser Novak Đoković nalazi se i dalje na trećem mestu ATP liste. Đoković je na trećem mestu ATP liste sakupio 5.955 poena. Prvo mesto drži Španac Karlos Alkaraz… »

Vesti dana »