Повезане вести

Ђоковић и даље трећи на АТП листи

Радио сто плус 29.05.2023
Ђоковић на трећој позицији има 5.955 бодова, односно има 375 бодова мање од другопласираног Руса Данила Медведева, а 860 мање од Шпанца Карлоса Алкараса који предводи најбоље тенисере света. Иза водећег тројца следе Норвежанин… »
Ролан Гарос: Гренд слем шампион елиминисан на самом старту

Ролан Гарос: Гренд слем шампион елиминисан на самом старту

Вечерње новости 29.05.2023
НОВАК Ђоковић није имао проблема на почетку Ролан Гароса, али један гренд слем шампион јесте. ФОТО: Тањуг/АП Доминик Тим, 29-годишњи Аустријанац који је Ју-Ес опен освојио 2020, а на Отвореном првенству Француске био двапут… »
Новак погледао на трибине - може неко да ми помогне!? Ђоковић причао француски, па признао: Не знам више од овога!

Новак погледао на трибине - може неко да ми помогне!? Ђоковић причао француски, па признао: Не знам више од овога!

Мондо 29.05.2023
Прва Новакова порука после победе на Ролан Гаросу и смех свих на трибинама. Прва Новакова порука после победе на Ролан Гаросу и смех свих на трибинама. Новак Ђоковић победио је Американца Александра Ковачевића у три сета, па… »
Какав човек! Ђоковић је током целог меча слушао дечака који му добацује, а чим је победио - урадио је ово (фото)

Какав човек! Ђоковић је током целог меча слушао дечака који му добацује, а чим је победио - урадио је ово (фото)

Вечерње новости 29.05.2023
НОВАК Ђоковић је сигуруном игром кренуо у јуриш на пехар Ролан Гароса, а његов први наступу на овогодишњем Отвореном првенству Француске обележио је и један малишан. ТВ Еуроспорт Подсетимо најпре, Ноле је у Париз дошао како би… »

Бета 29.05.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић налази се и даље на трећој позицији на данас објављеној АТП листи. Ђоковић на трећој позицији има 5.955 бодова, односно има 375 бодова мање од другопласираног Руса Данила Медведева, а 860 мање од… »
Ђоковић трећи тенисер света, Алкараз први, Медведев други…

Ђоковић трећи тенисер света, Алкараз први, Медведев други…

Спорт клуб 29.05.2023
Наредна АТП листа биће објављена по завршетку Ролан Гароса, 12. јуна. Српски тенисер Новак Ђоковић налази се и даље на трећем месту АТП листе. Ђоковић је на трећем месту АТП листе сакупио 5.955 поена. Прво место држи Шпанац… »

Вести дана »