Повезане вести

Ђоковић послао поруку Бахару, од њега жели само једно!

Ђоковић послао поруку Бахару, од њега жели само једно!

Спортске.нет 29.05.2023
Црвена звезда је данас представила свог новог тренера Израелца Барака Бахара, а на његов долазак у редове првака Србије имао је коментар и најбољи тенсиер света Новак Ђоковић, који му је пожелео добродошлицу у свој омиљени… »
Нови тренер Звезде жели меч против Ђоковића: Ово је био Бахаров услов за долазак на "Маракану" (фото)

Нови тренер Звезде жели меч против Ђоковића: Ово је био Бахаров услов за долазак на "Маракану" (фото)

Вечерње новости 29.05.2023
НОВАК Ђоковић се налази у Паризу где учествује на Ролан Гаросу, а српски тенисер био је тема на промоцији новог тренера Црвене звезде Барака Бахара. Фото: М. Вукадиновић Израелски стручњак је био изненађен због тога што је… »
Звездан Терзић: Близу смо да доведемо два шпица

Звездан Терзић: Близу смо да доведемо два шпица

Данас 29.05.2023
Црвена звезда је на супериоран начин освојила дуплу круну. Данас је јавности представљен Барак Бахар, као нови шеф струке, а уједно је Звездан Терзић најавио комплетну реконструкцију нападачке линије. Израелски стручњак је на… »
Терзић: Почиње нова ера Црвене звезде

Терзић: Почиње нова ера Црвене звезде

Спортски журнал 29.05.2023
Генерални директор црвено-белих нагласио да је време за нови искорак шампиона. Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде је пожелео свима добродошлицу у дом шестоструког узастопног првака Србије. - Желео бих да искористим… »
"Почиње нова ера звезде!" Терзић на представљању новог тренера: Време је за искорак, то је наша обавеза

"Почиње нова ера звезде!" Терзић на представљању новог тренера: Време је за искорак, то је наша обавеза

ЦРВЕНА звезда ће у наредну сезону ући са новим тренером Бараком Бахаром. Генерални директор је приликом промоције израелског стручњака истакао да почиње нова ера клуба са "Маракане". Фото: М. Вукадиновић Он је истакао да је… »
Звезда представила новог тренера: Храброст, памет и напад

Звезда представила новог тренера: Храброст, памет и напад

Данас 29.05.2023
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас новог тренера, Израелца Барака Бахара који је са црвено-белима потписао трогодишњи уговор. Бахар, који ће на клупи шампиона Србије заменити Милоша Милојевића, на представљању на… »
Бахар представљен на "маракани": Звездина историја импресивна, заједно можемо да направимо велике ствари

Бахар представљен на "маракани": Звездина историја импресивна, заједно можемо да направимо велике ствари

Звезда је клуб са импресивном историјом, богатом традицијом и великим бројем трофеја и уверен сам да заједно можемо да направимо велике ствари, посебно да направимо искорак у Европи, рекао је нови тренер фудбалера Црвене звезде… »
Цопи Владан Милојевић, пасте Барак Бахар - Шта нас је научила прва конференција израелског тренера?

Цопи Владан Милојевић, пасте Барак Бахар - Шта нас је научила прва конференција израелског тренера?

Спортске.нет 29.05.2023
Барак Бахар је представљен као нови тренер Црвене звезде. Он ће наследити Милоша Милојевића, а први утисак прве његове конференције јесте да показује велике сличности са Владаном Милојевићем, некадашњим тренером Црвене звезде… »
Терзић ми је обећао меч са ђоковићем! Нови тренер Звезде открио "тајни услов": Ево како ме је купио...

Терзић ми је обећао меч са ђоковићем! Нови тренер Звезде открио "тајни услов": Ево како ме је купио...

Мондо 29.05.2023
Барак Бахар је открио да га је Звездан Терзић "купио" тако што је о њему знао разне ситнице попут оне да је као дете играо тенис. Барак Бахар је открио да га је Звездан Терзић "купио" тако што је о њему знао разне ситнице попут… »

Вести дана »