Povezane vesti
Obradovića menja trener Zenita!?
Sportski žurnal 29.05.2023
Glasine koje stižu iz Italije kažu da naš stručnjak neće ostati u Monaku. Iako je plasmanom na fajnal-for Evrolige ostvario istorijski uspeh Monako neće produžiti saradnju Sašom Obradovićem u sledećoj sezoni, navodi italijanski novinar Mateo Andreani… »
Šok! Obradović dobija otkaz posle vrhunske sezone?! Bili treći na fajnal-foru Evrolige, ali opet nije dovoljno...
Mondo 29.05.2023
Saša Obradović je sa Monakom napravio čudo, ali sada klub gleda ka drugim trenerima i izgleda da ga neće zadržati naredne sezone. Saša Obradović je sa Monakom napravio čudo, ali sada klub gleda ka drugim trenerima i izgleda da ga neće zadržati naredne… »
Vesti dana »
"Ovo je, bez dileme, najteža i najzahtevnija intervencija u Novom Pazaru": Snažan požar stavljen pod kontrolu
Mondo pre 15 minutajoš 54 povezane
Poledica i orkanski udari vetra u Srbiji! RHMZ upozorava, evo kakvo vreme nas očekuje
Dnevnik pre 46 minutajoš 30 povezanih
Prve reči Novaka posle plasmana u osminu finala: I dalje sam sam tu - moja igra je tu! Ništa ne bih menjao!
Kurir pre 6 minutajoš 27 povezanih
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Insajder pre 30 minutajoš 15 povezanih