Повезане вести

Драган Бјелогрлић: Нека ми Бакарец ускрати слободу да глумим, и нека ми се свети

Драган Бјелогрлић: Нека ми Бакарец ускрати слободу да глумим, и нека ми се свети

Нова 29.05.2023
Спрема ли се нова "Кристална ноћ" за неке српске глумце, пита Драган Бјелогрлић након данашњег иступа Небојше Бакареца у Народној скупштини када је изнео наводне податке о хонорарима драмских уметника од Телекома уз поруку да им… »
Реакција Драгана Бјелогрлића на излагање Бакареца: Спрема ли се нова Кристална ноћ за одређене глумце?

Реакција Драгана Бјелогрлића на излагање Бакареца: Спрема ли се нова Кристална ноћ за одређене глумце?

Данас 29.05.2023
Глумац Драган Бјелогрлић послао је редакцији Данаса свој коментар на изјаву народног посланика Небојше Бакареца о глумцима. Изјаву преносимо у целости. Након Цеце Бојковић, Марка Јанкетића и Бранислава Трифуновића, огласио се и… »
Бјелогрлић: Спрема ли се нова „кристална ноћ“ за одређене глумце?

Бјелогрлић: Спрема ли се нова „кристална ноћ“ за одређене глумце?

Н1 Инфо 29.05.2023
“Нисам веровао да ће ме живот на било који начин повезати са особом какав је господин Бакарец. Међутим, Бакарец као посланик владајуће већине у Народној скупштини износи бројке (притом лажне) о приходима глумаца", истиче глумац… »

Вести дана »