Povezane vesti
Nataša Šavija se obratila Osmanu Kariću! Sramno da nemam reči!
Svet plus 29.05.2023
Nataša Šavija se dva puta nije pojavila na sudu, a sada se obratila Osmanu Kariću! Sramno da nemam reči! Dakle, gospodinov sin me unakazio, pa maltene i ubio i gospodin se ljuti, jer sam u bolnici i što se oglašavam na Instagramu... Otac Stefana… »
Evo kako Nataša Šavija izgleda nakon brutalnih batina i dve hospitalizacije! Kapak spušten, a na licu jezive modrice...
Kurir 29.05.2023
Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi od strane Stefana Karića, nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, a sada se nalazi na kućnom lečenju. Starleta je nedavno bila hospitalizovana po drugi put, jer joj je rana… »
Šavija besna na Osmana Karića: Izvini što sa sepsom nisam mogla na sud! Gospodinov sin me unakazio, maltene ubio i još se…
Kurir 29.05.2023
Nataša Šavija otkriva da je bila po drugi put hospitalizovana zbog sepse, a potom se obratila Osmanu Kariću, koji je pozivao na njeno privođenje, zbog ne dolaska na sud. Starleta Nataša Šavija se nakon reči Osmana Karića da je Šavija već dve… »
"Tvoj sin me je unakazio, izvini što nisam sa sepsom mogla na sud": Šavija otkrila u kakvom je sada stanju, uzvratila udarac…
Blic 29.05.2023
Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da joj je naneo teške telesne povrede. Karić je trenutno u zatvoru, a njegov otac Osman Karić izjavio je da se Šavija dva puta nije pojavila na sudu. Sada se nakon njegove izjave… »
"Šavija se dva puta nije pojavila na sudu": Osman Karić o Stefanovom nasilničkom ponašanju, otkrio šta se dešava sa…
Blic 28.05.2023
Nataša Šavija optužila je Stefana Karića za fizičko nasilje, a njegov otac Osman Karić progovorio je sada o toj temi. Osman je istakao da ne opravdava nikakvo nasilje i dodaje da je i dalje u šoku zbog onoga šta je njegov sin uradio. - Nije mi… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 1 satjoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 8 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih