Повезане вести

Док држим мртво дете у наручју, он ме у очи гледа и пуца: Стравично сведочење мајке лепе Шејле убијене испред породичне куће…

Док држим мртво дете у наручју, он ме у очи гледа и пуца: Стравично сведочење мајке лепе Шејле убијене испред породичне куће…

Курир 29.05.2023
Индира Бакија данас је у подгоричком Вишем суду изјавила да је Илир Ђокај гледајући у очи наставио да пуца према њој док је у наручју држала ћерку Шејлу Бакију којој је неколико тренутака раније одузео живот. Она је рекла да је… »
Док у наручју држим мртво дете, он ме у очи гледа и пуца! Исповест мајке убијене лепотице из Црне Горе, отац добио метак

Док у наручју држим мртво дете, он ме у очи гледа и пуца! Исповест мајке убијене лепотице из Црне Горе, отац добио метак

Мондо 29.05.2023
Индира Бакија, мајка Шејле Бакија коју је испред породичне куће убио њен бивши дечко Илир Ђокај, испричала је данас у подгоричком Вишем суду детаље трагедије. Индира Бакија, мајка Шејле Бакија коју је испред породичне куће убио… »
"Убио ми је дете, а у очима му видим одушевљење": Сведочила мајка лепе Шејле коју је убио бивши

"Убио ми је дете, а у очима му видим одушевљење": Сведочила мајка лепе Шејле коју је убио бивши

Телеграф 29.05.2023
Индира Бакија, мајка убијене Шејле, рекла је на суђењу да је Илир Ђокај, осумњичени за убиство, 30. септембра претпрошле године дошао испред породичне куће да их све побије. Индира Бакија данас је у подгоричком Вишем суду… »

Вести дана »