Повезане вести
Ђоковић: Косово је срце Србије! Стоп насиљу
Спортски журнал 29.05.2023
Ситуација на северу Косова и Метохије је веома тешка и напета после насилног упада косовске полиције, а очигледно је да Ђоковић помно прати шта се дешава у Лепосавићу, Звечану, Зубином Потоку и Косовској Митровици. Најбољи… »
Новак одржао говор за памћење о Косову: „Можда ће ме казнити, али опет бих то урадио“
Нова 29.05.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић одговорио је на питање о натпису који је оставио на камери после меча са Александром Ковачевићем. Ђоковић је Ковачевића победио у три сета првог кола Ролан Гароса и на камери је написао… »
Ђоковић: Не знам да ли ће ме казнити због поруке, Косово је наше огњиште
Спортски журнал 29.05.2023
"Косово је срце Србије! Стоп насиљу" Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је на конференцији за медије у Паризу да без задршке стоји иза поруке "Косово је срце Србије! Стоп насиљу" коју је написао на камери, да не зна да… »
Новак проговорио о мржњи коју доживљава: „Да је другачије, мене би чудило“
Нова 29.05.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић причао је током конференције на Ролан Гаросу и о злостављању које доживљава путем друштвених мрежа. Он је у првом колу париског гренд слема победио Александра Ковачевића у три сета и сад… »
Напад са Косова на Ђоковића! Његове речи срце Србије разбеснеле бившег министра: "Наравно да се јавио тај десничар!"
Мондо 29.05.2023
Реакције на поруку Новака Ђоковића о Косову са Ролан Гароса. Реакције на поруку Новака Ђоковића о Косову са Ролан Гароса. Бивши косовски министар спољних послова Петрит Селими оштро је осудио поруку коју је Новак Ђоковић написао… »
Новак одговорио новом тренеру звезде! Ђоковић: Знао сам да долази, заједнички пријатељ ми је послао слику
Мондо 29.05.2023
Најбољи тенисер свих времена одговорио на шалу коју је данас у Београду направио нови тренер Црвене звезде Барак Бахар. Најбољи тенисер свих времена одговорио на шалу коју је данас у Београду направио нови тренер Црвене звезде… »
Ноле: Боли ме због Косова, не знам да ли ће ме казнити
Спорт клуб 29.05.2023
Новак Ђоковић се после победе против Александра Ковачевића на старту Ролан Гароса осврнуо на поруку "Косово је срце Србије, стоп насиљу!" коју је послао у етар и која је одмах подигла велику прашину. Сва дешавања из Париза… »
Ђоковић: Косово је наше огњиште, не знам да ли ће ме казнити, али опет бих поновио исто
РТВ 29.05.2023
ПАРИЗ - Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, данас је после победе над Александром Ковачевићем (3:0) у првом колу Ролан Гароса, написао поруку подршке српском народу са Косова и Метохије. Ђоковић је после меча на камери… »
Боли ме све што се дешава на Косову! Новак отворио душу: Постоји много разлога зашто сам то написао, опет бих исто!
Мондо 29.05.2023
Новак Ђоковић разговарао са новинарима после победе у првом колу Ролан Гароса и причао је о поруци коју је написао на камери. Новак Ђоковић разговарао са новинарима после победе у првом колу Ролан Гароса и причао је о поруци коју… »
"Косово је срце Србије! Стоп насиљу" Ђоковић послао моћну поруку свом народу после победе на Ролан Гаросу (фото)
Вечерње новости 29.05.2023
КОСОВО је срце Србије! Стоп насиљу, порука је коју је тенисер Новак Ђоковић послао после победе на Ролан Гаросу и коју је видео цео све, баш у тренутку када је наш народ нападнут на северу Косова и Метохије. Фото: Горан Чворовић… »
Новак поручио из Париза: Косово је срце Србије, стоп насиљу
Данас 29.05.2023
Новак Ђоковић је после тријумфа на старту Ролан Гароса, против Александра Ковачевића (3-0), написао поруку: „Косово је срце Србије“, а испод ње „Стоп насиљу!“ Непосредно након што је успешно решио ребус на старту другог гренд… »
Косово је срце Србије, стоп насиљу! Ђоковић са Ролан Гароса послао подршку свом народу
Еуроневс 29.05.2023
Новак Ђоковић рутински се данас пласирао у друго коло Отвореног првенства Француске у тенису, пошто је са максимланих 3:0 у сетовима "одсервирао" Американца српских корена, Александра Ковачевића, а душу Срба у својој земљи и… »
Новакова порука: Косово је срце Србије, стоп насиљу!
Спорт клуб 29.05.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у друго коло Ролан Гароса победом над Александром Ковачевићем у понедељак, а после дуела је оставио поруку: "Косово је срце Србије!" Испод тога, трећи играч света на камери је написао и… »
Да упамте, једном за свагда! Новак Ђоковић пред целим светом "загрмео" о Косову и Метохији
Вечерње новости 29.05.2023
НОВАК Ђоковић је победом започео поход на трофеј Ролан Гароса, али одмах после тога, баш са централног терена тениског комплекса у Паризу, послао моћну поруку. ТВ Еуроспорт Подсетимо најпре, Ноле је у Париз дошао како би постао… »
„Стоп насиљу! Косово је срце Србије“: Новакова емотивна порука из Париза која одзвања ФОТО
Нова 29.05.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је послао посебну поруку после победе у првом колу Ролан Гароса. Новак је у три сета савладао Александра Ковачевића, пласирао се у наредну рунду париског гренд слема, а онда оставио на камери… »
Косово је срце Србије, Стоп насиљу! Новак Ђоковић послао поруку Србима на КиМ са Ролан Гароса!
Мондо 29.05.2023
Најбољи српски спортиста послао две јаке поруке након победе у првом колу. /од извештача МОНДА из Париза, Немање Станојчића/. Најбољи српски спортиста послао две јаке поруке након победе у првом колу. /од извештача МОНДА из… »
Вести дана »

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 3 сатајош 12 повезаних

Браћа Сабанов: Није исто када играш само за себе и када имаш целу екипу иза себе
Спортски журнал пре 9 минутајош 33 повезане