Povezane vesti
Bivša zvezda Granda progovorila o toksičnom braku i agoniju kroz koju je prošla: "Trpela sam nasilje, nikada suzu nisam…
Kurir 29.05.2023
Pevačica Mirna Košanin muzičku karijeru započela je u Švajcarskoj, a naša publika ju je upoznala kada u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2009. godine. Ona je sada odlučila da progovori o bivšem suprugu, bolnom razvodu i odgajanju sina. - Taj… »
„Trpela sam nasilje, odlučila da ću biti samohrana majka i pobedila“: Snažna poruka bivše Zvezde Granda svim ženama…
Nova 29.05.2023
Bolna priča pevačice o rastanku sa prvim mužem i podizanju sina. Pevačicu Mirnu Košanin publika je upoznala 2009. godine kada se pojavila na sceni „Zvezda Granda“, a sada je za portal Nova.rs ispričala sve što narod o njoj nije znao. Naime, ona… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 6 satijoš 26 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 8 satijoš 30 povezanih