Povezane vesti
Blinken: Pravi je trenutak da se Švedska pridruži NATO, a Turska da dobije nove F-16
Glas Amerike 30.05.2023
Američki državni sekrtar Entoni Blinken rekao je u utorak da je sada "pravi trenutak" da Turska odustane od primjedbi na članstvo Švedske u NATO-u, ali i dodao da Bajdenova administracija takođe vjeruje da bi Turskoj trebalo obezbijediti savremene lovce… »
Bajden čestitao Erdoganu pobedu: O čemu su još dvojica predsednika razgovarali?
EurActiv 30.05.2023
Upitan da li očekuje bilo kakav pomak od strane Erdogana po pitanju članstva Švedske u NATO-u, Bajden je rekao: „Pokrenuo sam to pitanje sa njim. Razgovaraćemo više o tome sledeće nedelje." Američki predsednik Džo Bajden rekao je da je turski… »
Bajden: Erdogan hoće da kupi borbene avione F-16 od SAD
IndeksOnline 30.05.2023
VAŠINGTON – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izrazio je spremnost da kupi borbene avione F-16 od SAD, izjavio je američki predsednik Džozef Bajden, dodajući da je turskom kolegi odgovorio da Vašington želi da Ankara odustane od prigovora na ulazak… »
Politika 30.05.2023
VAŠINGTON - Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izrazio je spremnost da kupi borbene avione F-16 od SAD, izjavio je američki predsednik Džozef Bajden, dodajući da je turskom kolegi odgovorio da Vašington želi da Ankara odustane od prigovora na ulazak… »
Euronews 30.05.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izrazio je spremnost da kupi borbene avione F-16 od SAD, izjavio je američki predsednik Džozef Bajden. On je, istovremeno, dodao da je turskom kolegi odgovorio kako Vašington želi da Ankara odustane od prigovora na… »
Biden s Erdoganom razgovarao o F-16 i Švedskoj
Al Jazeera 30.05.2023
‘Razgovarao sam s Erdoganom. Čestitao sam Erdoganu. I dalje želi nekakav dogovor o F-16. Rekao sam mu da želimo dogovor sa Švedskom, pa idemo to najprije završiti,’ kaže Biden o razgovoru sa Erdoganom. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan je izrazio… »
Čuli se Bajden i Erdogan, turski predsednik kolegi preneo jednu želju
Telegraf 30.05.2023
Erdogan hoće da kupi borbene avione F-16 od SAD. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izrazio je spremnost da kupi borbene avione F-16 od SAD, izjavio je američki predsednik Džozef Bajden, dodajući da je turskom kolegi odgovorio da Vašington želi da… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 29 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 19 minutajoš 24 povezane
Od danas na snagu stupa platforma koja će uvesti red u srpskim prodavnicama: Tiče se CENA proizvoda!
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 46 povezanih
"Imamo odlične lidere, počev od Ursule" Stigla oštra reakcija iz Evropske unije na Trampovu izjavu!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane