Повезане вести

Блинкен: Прави је тренутак да се Шведска придружи НАТО, а Турска да добије нове Ф-16

Блинкен: Прави је тренутак да се Шведска придружи НАТО, а Турска да добије нове Ф-16

Глас Америке 30.05.2023
Амерички државни секртар Ентони Блинкен рекао је у уторак да је сада "прави тренутак" да Турска одустане од примједби на чланство Шведске у НАТО-у, али и додао да Бајденова администрација такође вјерује да би Турској требало… »
Бајден честитао Ердогану победу: О чему су још двојица председника разговарали?

Бајден честитао Ердогану победу: О чему су још двојица председника разговарали?

ЕурАцтив 30.05.2023
Упитан да ли очекује било какав помак од стране Ердогана по питању чланства Шведске у НАТО-у, Бајден је рекао: „Покренуо сам то питање са њим. Разговарац́емо више о томе следец́е недеље." Амерички председник Џо Бајден рекао… »
Бајден: Ердоган хоће да купи борбене авионе Ф-16 од САД

ИндексОнлине 30.05.2023
ВАШИНГТОН – Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изразио је спремност да купи борбене авионе Ф-16 од САД, изјавио је амерички председник Џозеф Бајден, додајући да је турском колеги одговорио да Вашингтон жели да Анкара… »

Политика 30.05.2023
ВАШИНГТОН - Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изразио је спремност да купи борбене авионе Ф-16 од САД, изјавио је амерички председник Џозеф Бајден, додајући да је турском колеги одговорио да Вашингтон жели да Анкара… »

Еуроневс 30.05.2023
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изразио је спремност да купи борбене авионе Ф-16 од САД, изјавио је амерички председник Џозеф Бајден. Он је, истовремено, додао да је турском колеги одговорио како Вашингтон жели да Анкара… »
Биден с Ердоганом разговарао о Ф-16 и Шведској

Биден с Ердоганом разговарао о Ф-16 и Шведској

Ал Јазеера 30.05.2023
‘Разговарао сам с Ердоганом. Честитао сам Ердогану. И даље жели некакав договор о Ф-16. Рекао сам му да желимо договор са Шведском, па идемо то најприје завршити,’ каже Биден о разговору са Ердоганом. Турски предсједник Рецеп… »
Чули се Бајден и Ердоган, турски председник колеги пренео једну жељу

Чули се Бајден и Ердоган, турски председник колеги пренео једну жељу

Телеграф 30.05.2023
Ердоган хоће да купи борбене авионе Ф-16 од САД. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изразио је спремност да купи борбене авионе Ф-16 од САД, изјавио је амерички председник Џозеф Бајден, додајући да је турском колеги… »

Вести дана »