Повезане вести
"Слагала сам да сам трудна да ме не би убио, имао је две бомбе": Девојка о отмици и осумњиченом Урошу
Телеграф 30.05.2023
Сутра саслушање таксисте у Вишем јавном тужилаштву у Смедереву. У Вишем јавном тужилаштву у Смедереву два сата је сведочила девојка која је била у таксију у тренутку отмице за коју је осумњичен Урош Б. (21). Она је рекла да је… »
Ексклузивно! Исповест девојке коју је отео убица из Младеновца: Упао је у такси с бомбом и претио да ће нас побити креће…
Курир 30.05.2023
Побио сам сад људе, па ћу и вас ако ме не будете возили где кажем! Ово је рекао У. Б. (20), осумњичен да је 4. маја у селима Мало Орашје и Дубона убио осморо младих и ранио 14 људи, када је са бомбом у руци отео такси у ком је… »
120 минута драме у таксију на путу ка Убу: Блажић претио девојци и таксисти да ће их убити, у руци држао бомбу
Телеграф 30.05.2023
Иако је, према првим информацијама, речено да је у таксију била трудница, Ј. А., која је данас саслушана, рекла је да је слагала Блажића да је трудна, како би јој поштедео живот. Ј. А. (19) која је могла да буде још једна жртва… »
Саслушана жена из отетог таксија када је осумњичени после масовног убиства у Младеновцу покушао да побегне
РТС 30.05.2023
У Вишем јавном тужилаштву у Смедереву, као сведок је испитана жена која се налазила у таксију када је У. Б, осумњичени за масовно убиство у околини Младеновца, ушао у тај аутомобил и претио да ће таксисту и њу разнети бомбом… »
Саслушана жена из таксија који је отео убица из Младеновца: Измислила да је трудна да би се спасила смрти
Еуроневс 30.05.2023
Жена која је била у таксију који је Урош Блажић отео након масакра у Младеновцу саслушана је данас у Вишем јавном тужилаштву у Смедреву. Она је добила статус оштећене, потврдио је за Еуроневс Србија тужилац Иван Конатар. Саслушан… »
Лагала убицу да је трудна да је не би убио: Саслушана жена из таксија коју је отео Урош Блажић: "Имао је две бомбе, претио је…
Блиц 30.05.2023
Жена која је била у таксију који је отео убица Урош Блажић након масакра у Младеновцу саслушана је данас пред Вишим јавним тужилаштвом у Смедереву, где је испричала да је измислила трудноћу након што је убица отео возило, јер се… »
Ексклузивно - шок обрт! Ово је "трудница" коју је отео убица из Младеновца: Открила како је преварила монструма и избегла смрт
Курир 30.05.2023
Девојка Ј. А. (19) саслушана је данас у Вишем јавном тужилаштву у Смедереву где је детаљно изнела све детаље о кобној ноћи када је У. Б. из Дубоне након масакра, у ком је убио осморо људи а ранио 14, ушао у такси у ком је била… »
Почело саслушање труднице: Кобне вечери била у таксију са убицом из Младеновца, открива како се понашао након што је убио 8…
Курир 30.05.2023
У Вишем тужилаштву у Смедереву почело је саслушање труднице која се 5.маја, кобне вечери налазила у такси возилу код наплатне рампе Мали Пожаревац када је помахнитали У.Б. након масакра упао у такси и отео га. Поменута трудница… »
Трудница коју је отео масовни убица на саслушању: Открива како се Блажић понашао након што је убио осморо људи: Ево шта ће…
Блиц 30.05.2023
Саслушање труднице која је била у такси возилу које је у ноћи масакра у селима код Младеновца отео Урош Блажић почело је у 10 сати у Вишем јавном тужилаштву у Смедереву, сазнаје "Блиц". Према информацијама које поседујемо она ће… »
Изгубио сам једног сина и не бих преживео да ми је убица одузео и другог: Отац младића рањеног у Малом Орашју проговорио за…
Курир 30.05.2023
Отац младића Ј. Р. (21), који је преживео крвави пир у Малом Орашју, каже да је његово дете рањено са четири метка, као и да је већ 25 дана у болници. Желим да се нико овако више не осећа, мој син је био храбар и Богу сам… »
Трудница коју је отео Урош након масакра код Младеновца данас у тужилаштву
Блиц 30.05.2023
У Вишем јавном тужилаштву у Смедереву за данас је заказано саслушање труднице која је била у такси возилу које је отео Урош Б. (21) након масакра код Младеновца. За сутра је заказано саслушање и таксисте за кога су колеге рекле… »
Трудница коју је отео Урош након масакра код Младеновца данас у тужилаштву: Још 16 сведока о злочину
Телеграф 30.05.2023
Осумњичени за масакр какав Србија не памти 4. маја иза аутоматске пушке и пиштоља у селима Дубона и Мало Орашје усмртио је 8 особа, а ранио 14. У Вишем јавном тужилаштву у Смедереву за данас је заказано саслушање труднице која… »
Вести дана »

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 28 минутајош 1 повезана

"Добра прилика за размену мишљења": Ивица Дачић се у Лондону састао са колегама из региона
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Шта каже Ивица Дачић поводом случаја студенткиње Пољопривредног факултета?
Данас пре 5 сатијош 1 повезана