Povezane vesti
„Maja Odžaklijevska me je stavljala pred ogledalo i tukla u stomak“: Bivša Zvezda Granda o neobičnim metodama čuvene pevačice…
Nova 30.05.2023
Mirna Košanin o saradnji sa pevačicom koju obožava ceo region. Mirna Košanin je u velikoj ispovesti za portal Nova.rs po prvi put javno ispričala detalje svoj života koji će vas ostaviti bez daha. Pevačica je otkrila da je od prvog supruga trpela… »
"Trpela sam nasilje, nikada suzu za tim čovekom nisam pustila" Bivša "Zvezda Granda" progovorila toksičnom braku i razvodu…
Blic 29.05.2023
Pevačica Mirna Košanin muzičku karijeru započela je u Švajcarskoj, a naša publika ju je upoznala kada u muzičkom takmičenju "Zvezde Gradna" 2009. godine. Ona je sada odlučila da progovori o bivšem suprugu, bolnom razvodu i odgajanju sina. - Taj čovek mi… »
Vesti dana »
Okupljanja povodom godinu dana blokada: Deo studenata Pravnog fakulteta pružio podršku glumcima u Narodnom pozorištu
Euronews pre 16 minutajoš 25 povezanih
Zelenski: Izbori bi mogli da se održe ako se garantuje bezbednost izbornog procesa
N1 Info pre 10 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 3 satajoš 27 povezanih
Od juče za legalizaciju prijavljeno više od 45.000 objekata
Vesti online pre 50 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane