Povezane vesti
VUČIĆ OTKAZAO PUT U BRATISLAVU: Važnije mi da budem s narodom
Dnevnik 30.05.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je otkazao dvodnevnu posetu Bratislavi kako bi bio sa svojim narodom i najavio da će danas obići vojnike koji su raspoređeni na najvažnijim mestima. "Otkazao sam svoj put u Bratislavu… »
Vučić otkazao put u Bratislavu - ostajem uz svoj narod (VIDEO)
Glas Zapadne Srbije 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da otkazuje put u Bratislavu. On je u video poruci, koju je objavio na Instagramu, rekao da ostaje sa svojim narodom. „Otkazujem put u Bratislavu, ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima… »
Vučić otkazao učešće na konferenciji GLOBSEC u Bratislavi
Novi magazin 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je otkazao dvodnevnu posetu Bratislavi kako bi bio "sa svojim narodom", kao i da će "obići pripadnike vojske koji su raspoređeni na najvažnijim mestima". Vučić je na Instagramu objavio da je… »
Vučić otkazao put u Bratislavu: Uveren sam da ćemo uspeti da se izborimo za slobodu našeg naroda
Euronews 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da otkazuje svoj dvodnevni boravak u Bratislavi zato što mu je, kako je naveo, važnije da bude sa svojim narodom. "I danas ću da obilazim naše vojnike, junake, njih više hiljada koji su raspoređeni na… »
Vučić otkazao put u Bratislavu: "Ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima"
Telegraf 30.05.2023
On je naveo da je otkazao svoj put u Bratislavu i dvodnevni boravak u glavnom gradu Slovačke, jer mu je važnije da budem sa svojim narodom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da otkazuje put u Bratislavu. On je u video poruci, koju… »
Vučić otkazao put u Bratislavu Ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima (video)
Alo 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svojoj objavi na Instagramu je saopštio da otkazuje put u Bratislavu. - Otkazujem put u Bratislavu, ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima. Srbija će pobediti!, rekao je u video poruci Vučić. A post shared… »
Vesti dana »

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, i dalje oprečno o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 46 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih