Povezane vesti
Predsednik Vučić otkazao put u Bratislavu: Ostajem sa svojim narodom i vojskom
Politika 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je otkazao dvodnevnu posetu Bratislavi kako bi bio sa svojim narodom i najavio da će danas obići vojnike koji su raspoređeni na najvažnijim mestima. - Otkazao sam svoj put u Bratislavu i… »
VUČIĆ OTKAZAO PUT U BRATISLAVU: Važnije mi da budem s narodom
Dnevnik 30.05.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je otkazao dvodnevnu posetu Bratislavi kako bi bio sa svojim narodom i najavio da će danas obići vojnike koji su raspoređeni na najvažnijim mestima. "Otkazao sam svoj put u Bratislavu… »
Vučić otkazao put u Bratislavu - ostajem uz svoj narod (VIDEO)
Glas Zapadne Srbije 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da otkazuje put u Bratislavu. On je u video poruci, koju je objavio na Instagramu, rekao da ostaje sa svojim narodom. „Otkazujem put u Bratislavu, ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima… »
Predsednik Vučić otkazao put u Bratislavu: Važnije mi je da budem s narodom
RTV 30.05.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je otkazao dvodnevnu posetu Bratislavi kako bi bio sa svojim narodom i najavio da će danas obići vojnike koji su raspoređeni na najvažnijim mestima. "Otkazao sam svoj put u… »
Vučić otkazao učešće na konferenciji GLOBSEC u Bratislavi
Novi magazin 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je otkazao dvodnevnu posetu Bratislavi kako bi bio "sa svojim narodom", kao i da će "obići pripadnike vojske koji su raspoređeni na najvažnijim mestima". Vučić je na Instagramu objavio da je… »
Vučić otkazao put u Bratislavu: Uveren sam da ćemo uspeti da se izborimo za slobodu našeg naroda
Euronews 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da otkazuje svoj dvodnevni boravak u Bratislavi zato što mu je, kako je naveo, važnije da bude sa svojim narodom. "I danas ću da obilazim naše vojnike, junake, njih više hiljada koji su raspoređeni na… »
Vučić se obratio video porukom povodom novih tenzija na Kosovu (VIDEO)
Danas 30.05.2023
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, povodom novih tenzija na Kosovu obratio se video porukom u kojoj je saopštio da je otkazao put u Bratislavu i da će nastaviti da obilazi vojsku, čija je borbena gotovost podignuta od početka nemira 26. maja… »
Vučić: Otkazao sam put u Bratislavu, važnije mi je da budem s narodom
RTS 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je otkazao dvodnevnu posetu Bratislavi kako bi bio sa svojim narodom, kao i da će obići pripadnike vojske koji su raspoređeni na najvažnijim mestima. Predsednik Vučić je na Instagram nalogu… »
Predsednik Vučić otkazao put u Bratislavu: Ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima (video)
Kurir 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da otkazuje put u Bratislavu gde je trebalo da učestvuje na Forumu za spoljnu politiku, bezbednost, evropske poslove i privredu koji okuplja lidere iz različitih zemalja. On je u video poruci, koju… »
Vučić otkazao put u Bratislavu: "Ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima"
Telegraf 30.05.2023
On je naveo da je otkazao svoj put u Bratislavu i dvodnevni boravak u glavnom gradu Slovačke, jer mu je važnije da budem sa svojim narodom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da otkazuje put u Bratislavu. On je u video poruci, koju… »
Vučić otkazao put u Bratislavu: I danas ću da obilazim naše vojnike
Blic 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da otkazuje put u Bratislavu. On je u video poruci, koju je objavio na Instagramu, rekao da ostaje sa svojim narodom. - Poštovani građani, jučerašnji dan je bio izuzetno težak za celokupan… »
Vučić otkazao put u Bratislavu Ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima (video)
Alo 30.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svojoj objavi na Instagramu je saopštio da otkazuje put u Bratislavu. - Otkazujem put u Bratislavu, ostajem sa svojim narodom i našim vojnicima. Srbija će pobediti!, rekao je u video poruci Vučić. A post shared… »
Vesti dana »
Aktivista Nikola Ristić nakon pet sati pušten iz policijske stanice
Radio 021 pre 1 satjoš 50 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 8 satijoš 15 povezanih
Đilas: Pendrek sa nalepnicom „AV“ koji nosi jedan od policajaca u kordonu najbolje pokazuje gde sada živimo
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 30 minutajoš 41 povezana
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 3 satajoš 22 povezane