Повезане вести
Прва изјава шака Полумента након што је поново постао деда! Певач ван себе од среће славио целу ноћ: Имам коме да се радујем!…
Курир 30.05.2023
Певач Шако Полумента поново је постао деда, срећне вести је поделио на свом Инстаграм профилу, а сада се по први пут и огласио. - Пресрећан сам толико да бих чини ми се могао да полетим. Моја деца су ми кућу напунила дечицом и од… »
Велико славље у дому шака полументе! Певач постао деда 5. Пут, ван себе од среће, унука добила скроз необично име (фото)
Курир 30.05.2023
Певач Шако Полумента на свом Инстаграму објавио је радосне вести да је добио још једно унуче. Наиме, његова ћерка Ријалда на свет је донела девојчицу, због чега је певач бескрајно срећан - Ево како се мој свет остварује. Од овог… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 2 сатајош 29 повезаних
Велико интересовање за легализацију огласила се министарка Софронијевић: Већ стигло више од 7.000 пријава (фото)
Ало пре 10 минутајош 119 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 35 минутајош 22 повезане
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 4 сатијош 43 повезане