Povezane vesti
Majdanpek dobija toplanu na biomasu
Bloomberg Adria 30.05.2023
Posle Malog Zvornika, Priboja i Novog Pazara, Majdanpek je četvrta lokalna samouprava koja će dobiti novu toplanu na biomasu u okviru projekta "Podsticanje razvoja obnovljive energije - razvoj tržišta biomase u Srbiji". Ovaj projekat vredan je 26,75… »
Majdanpek dobija novu toplanu na biomasu vrednu četiri miliona evra
Biznis.rs 30.05.2023
Završetak radova planiran do februara 2024. godine. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović prisustvovala je potpisivanju ugovora za izgradnju nove toplane na biomasu u Majdanpeku, u koju će biti uloženo četiri miliona evra, saopštilo je… »
Majdanpek dobija novu toplanu na biomasu
Danas 30.05.2023
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović prisustvovala je danas potpisivanju ugovora za izgradnju nove toplane na biomasu u Majdanpeku, u koju će biti uloženo četiri miliona evra, saopštilo je Ministasrtvo rudarstva i energetike. „Majdanpek je… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 47 minutajoš 2 povezane

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 42 minutajoš 1 povezana

(Mape) kineski model kaže: Biće ovo hladna zima sa puno snega! Polarni vrtlog se neobično razvija, a jedno je sigurno - stiže naglo zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Valentan Vašero poražen u Bazelu posle senzacionalne titule na mastersu u Šangaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana