Povezane vesti
"Pustila sam je da me prebije": Maja Marinković priznala da je imala nameru da diskvalifikuje Anđelu
Blic 30.05.2023
Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković. Naime, Anđela je Marinkovićevu počupala za kosu, izgrebala po licu, a potom bacila na pod. Obezbeđenje je odmah uletelo i sprečilo… »
"Pustila sam je" Maja Marinković priznala podli plan, dozvolila Anđeli da je prebije kako bi je diskfalifikovala
Kurir 30.05.2023
Anđela Đuričić je diskvalifikovana pre nekoliko dana, jer je fizički nasrnula na Maju Marinković, kojoj je iščupana kosa, a vidljive ogrebotine po njenom licu još nosu zarasle. Pre Anđele, iz Zadruge je diskvalifikovan i Zvezdan Slavnić, kada… »
Vesti dana »
Gvozdeni majk nije uspeo da nas obraduje: Džejk Pol savladao legendarnog Majka Tajsona! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 19 povezanih
Zatrpaće nas sneg, jaka vejavica za manje od 7 dana: Polarni vrtlog kruži nad Evropom, evo kakvo vreme nas čeka
Mondo pre 48 minutajoš 11 povezanih
Na marginama samita APEK-a: Južna Koreja, SAD i Japan najavili trilateralnu saradnju; Poboljšanje kinesko-japanskih odnosa
RTV pre 31 minutajoš 5 povezanih
„Privatni razlozi“ sprečili Jokića da igra, Denver očekivano loš
Sport klub pre 43 minutajoš 11 povezanih
Nekultura i nevaspitanje u Rumuniji: Reprezentativci tzv. Kosova ostavili haos u svlačionici iza sebe! (video)
Hot sport pre 25 minutajoš 12 povezanih