Povezane vesti

FOTO: Novosadski osnovci igrali sa NBA zvezdama

FOTO: Novosadski osnovci igrali sa NBA zvezdama

Moj Novi Sad 30.05.2023
Košarkaške zvezde Vlade Divac, Željko Rebrača, Ajzeja Ostin i Taj Mek Vilijams Frenklin, posetili su u utorak novosadsku Osnovnu školu "Vuk Karadžić". Povod je bio obeležavanje 100 godina košarke u Srbiji. Oni su tom prilikom razgovarali sa… »
Vlade, za koga navijaš i da li poznaješ Lebrona? Kako su deca do suza nasmejala Divca: "Znam ga pomalo!"

Vlade, za koga navijaš i da li poznaješ Lebrona? Kako su deca do suza nasmejala Divca: "Znam ga pomalo!"

Mondo 30.05.2023
Vlade Divac je uživao u razgovoru sa decom u Novom Sadu gde je odgovarao na njihova vrlo zabavna pitanja. Vlade Divac je uživao u razgovoru sa decom u Novom Sadu gde je odgovarao na njihova vrlo zabavna pitanja. Legendarni srpski centar Vlade Divac… »
Košarkaške legende u OŠ "Vuk Karadžić" u Novom Sadu: Malim koracima do velikih zvezda“ (AUDIO, VIDEO)

Košarkaške legende u OŠ "Vuk Karadžić" u Novom Sadu: Malim koracima do velikih zvezda“ (AUDIO, VIDEO)

RTV 30.05.2023
NOVI SAD - Fondacija Ana i Vlade Divac organizovala je zajedno sa Ambasadom SAD u Beogradu povodom 100 godina košarke u Srbiji manifestaciju "Malim koracima do velikih zvezda" u novosadskoj Osnovnoj školi "Vuk Karadžić", saopšteno je danas. U… »
"Jokić triput MVP, a dobio dve nagrade" Željko Rebrača učio decu i šta je reprezentacija: Još pamtim devedesete i doček!

"Jokić triput MVP, a dobio dve nagrade" Željko Rebrača učio decu i šta je reprezentacija: Još pamtim devedesete i doček!

Mondo 30.05.2023
Željko Rebrača veruje u Nikolu Jokića i generacije koje dolaze i nada se da će se što više dece baviti sportom. Željko Rebrača veruje u Nikolu Jokića i generacije koje dolaze i nada se da će se što više dece baviti sportom. Čuveni srpski… »

Vesti dana »