Повезане вести
Нори: Новак је мени требало да се извини
Спорт клуб 30.05.2023
Британски тенисер Камерон Нори тврди да је Новак Ђоковић, кога је ударио лоптицом током меча у Риму, требало њему да се извини због касног доласка на дуел осмине финала мастерса у главном граду Италије. Британац је смеч ударцем… »
Нори гађао Новака у Риму, а сада тражи извињење од српског тенисера
Еуроневс 30.05.2023
Британски тенисер Камерон Нори вербално је напао Новака Ђоковића, ког је ударио лоптицом током њиховог меча у Риму, тврдњом да је Србин требало њему да се извини због касног доласка на дуел осмине финала мастерса у главном… »
Нори вербално напао Ђоковића, тврди да је Србин требало њему да се извини
Спортски журнал 30.05.2023
Британац је навео да му се нису свидели коментари Србина после меча. Британски тенисер Камерон Нори вербално је напао Новака Ђоковића, ког је ударио лоптицом током њиховог меча у Риму, тврдњом да је Србин требало њему да се… »
Нори опет удара на Новака: ''Што ми се није извинио!?''
Спортске.нет 30.05.2023
Новак Ђоковић и Камерон Нори су се пре две недеље састали у Риму у осмини финала, наш тенисер је добио тај меч са 2:0, а велику пажњу изазвао је и несвакидашњи потез Норија који је приликом једног смеча погодио Новака у ногу… »
Новаче, а што се ти мени не извиниш!? Британски тенисер опет напао Ђоковића, тражио да га избаце: Ни реч да каже!
Мондо 30.05.2023
Британски тенисер Камерон Нори и Новак Ђоковић посвађали су се у Риму. Нори је погодио лоптицом Ђоковића, а сада је откривено да је тражио и да дисквалификују Србина. Британски тенисер Камерон Нори и Новак Ђоковић посвађали су се… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 1 сатјош 20 повезаних
Ево да ли ће бити снега за Нову годину у Србији: Спремите се, изненадиће вас прогноза до краја децембра!
Телеграф пре 56 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 42 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн: Ево како приступити подацима
Недељник пре 27 минутајош 15 повезаних