Повезане вести

"Пет година без дроге и алкохола!" Српска певачица била у канџама порока - отворила душу и послала важну поруку!

"Пет година без дроге и алкохола!" Српска певачица била у канџама порока - отворила душу и послала важну поруку!

Мондо 30.05.2023
Зорица Ерић се огласила на свом Фејсбуку и истакла да је прошло тачно пет година откако је "чиста", односно без алкохола и дроге. Зорица Ерић се огласила на свом Фејсбуку и истакла да је прошло тачно пет година откако је "чиста"… »
„Тачно пет година откако сам први пут изговорила да сам зависник“: Наша певачица се присетила најтежег периода у животу…

„Тачно пет година откако сам први пут изговорила да сам зависник“: Наша певачица се присетила најтежег периода у животу…

Нова 30.05.2023
Некадашња победница шоу-програма "Никад није касно" Зорица Ерић, отворено је говорила о својој борби са пороцима. Наиме, она је имала проблема са алкохолом и наркотицима, а онда је уз помоћ породице, пријатеља и стручњака… »
"Пет година без алкохола и дроге!" Певачица била у канџама порока, прошла кроз пакао, а сад има јаку поруку за све!

"Пет година без алкохола и дроге!" Певачица била у канџама порока, прошла кроз пакао, а сад има јаку поруку за све!

Курир 30.05.2023
Некадашња победница шоуа „Никад није касно“, Зорица Ерић јавно је говорила о зависноти коју је победила и периоду када је била у канџама порока. Наиме, она је имала проблем са наркотицима и алкохолом, а уз стручну помоћ, вољу… »

Вести дана »