Повезане вести

Медведев испао у првом колу Ролан Гароса од квалификанта

Медведев испао у првом колу Ролан Гароса од квалификанта

Политика 30.05.2023
Играо је Данил Медведев у првом колу Ролан Гароса против Тијага Сејбота Вајлда, ушао је у клинч и са навијачима у Паризу, погубио мало конце због тога, а све се завршило изненађујућом победом Бразилца од 3:2 – 7:6, 6:7, 2:6, 6:3… »
Медведев слави испадање са Ролан Гароса! Дошао на конференцију и почео да се шали: Срећан сам сваки пут кад се ово деси

Медведев слави испадање са Ролан Гароса! Дошао на конференцију и почео да се шали: Срећан сам сваки пут кад се ово деси

Мондо 30.05.2023
Данил Медведев испао је са Ролан Гароса, али је то прихватио са одушевљењем. Данил Медведев испао је са Ролан Гароса, али је то прихватио са одушевљењем. Данил Медведев испао је са Ролан Гароса у првом колу. Изгубио је од… »
Мађар стоји на Новаковом путу у Паризу! За њега је Ђоковић НАЈБОЉи на свету: "Опуштен сам, немам шта да изгубим"

Мађар стоји на Новаковом путу у Паризу! За њега је Ђоковић НАЈБОЉи на свету: "Опуштен сам, немам шта да изгубим"

Мондо 30.05.2023
Наредни противник Новака Ђокоића биће Мартон Фучович који обећава велику борбу... Наредни противник Новака Ђокоића биће Мартон Фучович који обећава велику борбу... Новак Ђоковић против Мартона Фучовича тражи место у трећем колу… »
Медведев: Мислићу о овом поразу недељу дана

Медведев: Мислићу о овом поразу недељу дана

Спорт клуб 30.05.2023
Тек што смо сви закључили да је пронашао ритам на шљаци када је прошле седмице освојио турнир у Риму, Данил Медведев је испао у првом колу Ролан Гароса. Савладао је другог играча света квалификант Тијаго Сејбот Вилд. Пет сетова… »
"Реко', да видим мој форхенд против његовог..." Ово је аутсајдер који је са Ролан Гароса избацио Данила Медведева

"Реко', да видим мој форхенд против његовог..." Ово је аутсајдер који је са Ролан Гароса избацио Данила Медведева

Вечерње новости 30.05.2023
РОЛАН Гарос је у уторак дочекао велику сензацију, а њен јунак је и сам збуњен учињеним. ТВ Еуроспорт Подсетимо, иако је играо против другог са АТП листе, Тијаго Сејбот Вилд је као 172. тенисер света савладао Данила Медведева… »
Сензација на РГ – квалификант избацио Медведева у пет сетова

Сензација на РГ – квалификант избацио Медведева у пет сетова

Спорт клуб 30.05.2023
Тијаго Сејбот Вилд се пласирао у друго коло Ролан Гароса елиминисавши другог тенисера света Данила Медведева. Пет сетова и четири сата и 15 минута било је потребно Бразилцу да се домогне друге рунде. Он је славио резултатом 7:6… »
Шок у Паризу: Данил Медведев елиминисан на старту Ролан Гароса

Шок у Паризу: Данил Медведев елиминисан на старту Ролан Гароса

Спортски журнал 30.05.2023
Бразилац Тијаго Зајбот Вилд бољи од Руса. Руски тенисер Данил Медведев, други носилац на Ролан Гаросу, елиминисан је већ у првом колу гренд слема у Паризу, пошто га је данас победио Бразилац Тијаго Зајбот Вилд са 3:2 - 7:6… »
Изненађење у Паризу: Медведев испао у првом колу Ролан Гароса од Зајбота Вилда

Изненађење у Паризу: Медведев испао у првом колу Ролан Гароса од Зајбота Вилда

Еуроневс 30.05.2023
Руски тенисер Данил Медведев, други носилац на Ролан Гаросу, елиминисан је већ у првом колу гренд слема у Паризу, пошто га је данас победио Бразилац Тијаго Зајбот Вилд са 3:2 - 7:6 (7:5), 6:7 (6:8), 2:6, 6:2, 6:4, у мечу који је… »
Шок на Ролан Гаросу - испао најбољи на свету: Ове сезоне засенио Новака и Алкараза, па добио лекцију од анонимуса!

Шок на Ролан Гаросу - испао најбољи на свету: Ове сезоне засенио Новака и Алкараза, па добио лекцију од анонимуса!

Мондо 30.05.2023
Некадашњи први на АТП листи и тенисер са највише освојених бодова од почетка сезоне Данил Медведев испао је са Ролан Гароса! Некадашњи први на АТП листи и тенисер са највише освојених бодова од почетка сезоне Данил Медведев… »

Вести дана »