Повезане вести

Олга Даниловић: Осећам се боље, то ми даје самопоуздање

Олга Даниловић: Осећам се боље, то ми даје самопоуздање

Политика 30.05.2023
Српска тенисерка Олга Даниловић изјавила је данас да је срећна и задовољна што је успела да се пласира у друго коло Ролан Гароса. „Срећна сам и задовољна што сам прошла прво коло. Јесте исти резултат као прошле године, али се… »
Спектакуларни преокрет Монфиса и најлуђа победа од почетка Ролан Гароса затворили трећи дан

Спектакуларни преокрет Монфиса и најлуђа победа од почетка Ролан Гароса затворили трећи дан

Нова 30.05.2023
И трећи дан је архивиран. Трећи дан Ролан Гароса донео нам је неколико веома бизарних резултата. Миомир Кецмановић је окончао такмичење поразом од Андрее Вавасорија из Италије иако је имао чак пет прилика за победу. Но, те… »
Бриљантна Олга у другом колу!

Бриљантна Олга у другом колу!

Спортске.нет 30.05.2023
За многе је велико изненађење био пласман Олге Даниловић у главни жреб Ролан Гароса, али је свој пут ка висинама наставила да крчи ова млада тенисерка. Олга је успела данас у првом колу да савлада Катерину Бајндл из Украјине са… »
Монфисов спектакл у поноћ за крај трећег дана

Монфисов спектакл у поноћ за крај трећег дана

Спорт клуб 30.05.2023
Трећег дана другог грен слема сезоне Ролан Гароса у синглу на терен излази још двоје српских представника Олга Даниловић и Миомир Кецмановић. Претходни дан није био нарочито успешан за српске тенисере. Испали су Филип Крајиновић… »
Медведев после шока на РГ слави крај сезоне на шљаци

Медведев после шока на РГ слави крај сезоне на шљаци

Спортске.нет 30.05.2023
Само неколико дана по освајању мастерса у РИму, Данил Медведев испао је у првом колу Ролан Гароса. Победио га је квалификант Тијаго Сејбот Вилд у пет сетова и четири сата тениса. ,,Тежак и добар меч, мислим да нисам играо толико… »
Ролан Гарос: Кецмановић поздравио игру Вавасорија

Ролан Гарос: Кецмановић поздравио игру Вавасорија

Нови магазин 30.05.2023
Српски тенисер Миомир Кецмановић, којег је Италијан Андреа Вавасори елиминисао у првом колу Ролан Гароса, похвалио је игру противника, а нарочито његово умеће да погађа линију. „Шта да радим... Имао сам шансу, да сам искористио… »
РГ - Швјонтек лако до другог кола

РГ - Швјонтек лако до другог кола

Спортске.нет 30.05.2023
Прва тенисерка света, Пољакиња Ига Швјонтек пласирала се данас у друго коло Ролан Гароса, пошто је данас победила шпанску играчицу Кристину Букшку са 6:4, 6:0. Швјонтек је до победе против 70. на ВТА листи стигла после сат и 15… »
Швјонтек лако до другог кола

Швјонтек лако до другог кола

Спорт клуб 30.05.2023
Прва тенисерка света за 75 минута је завршила посао у првом колу Ролан Гароса. Ига Швјонтек је за сат и 15 минута, уз само четири изгубљена гема изборила место у другом колу. Боља је Пољакиња била од Шпанкиње Кристине Буксе… »
Пораз од којег се иде у бању на месец дана

Пораз од којег се иде у бању на месец дана

Спорт клуб 30.05.2023
Деловало је да ће то бити успешно и релативно брзо рано преподне за српски тенис – Олга брзо завршила посао, Миомир имао 2-0 и брејк – али смо уместо тога добили пораз од којег се иде у бању на месец дана. Или у санаторијум, док… »
Рибакина сигурна, Крејчикова поражена на старту Ролан Гароса

Рибакина сигурна, Крејчикова поражена на старту Ролан Гароса

Спортски журнал 30.05.2023
Пласман у наредну рунду данас су избориле и Италијанка Јасмин Паолини, савладавши Румунку Сорану Кристеу са 2:1, и Сара Сорибес Тормо након победе од 2:0 над Францускињом Кларом Бурел. Четврта тенисерка света Елена Рибакина из… »
Кецмановић после болног пораза: Линију више не морају да чисте!

Кецмановић после болног пораза: Линију више не морају да чисте!

Вечерње новости 30.05.2023
Ујутро је почео меч, а на конференцију за штампу је стигао тек касно поподне: Миомир Кецмановић (31. носилац) изгубио је историјски меч против Италијана Андрее Вавасорија (148. на АТП) после пет сати игре, пет меч лопти, у пет… »
"Новак Ђоковић је херој нације!" Миомир Кецмановић је овако одговорио англосаксонским новинарима на питање о Нолету и поруци…

"Новак Ђоковић је херој нације!" Миомир Кецмановић је овако одговорио англосаксонским новинарима на питање о Нолету и поруци…

Вечерње новости 30.05.2023
​Новак је свакако херој нације у Србији. Не мислим да је то што је написао нешто сензационално. Насиље је непотребно било где у овом времену, посебно кад се дешава у вашој земљи. Као велико име, имао је право да реагује… »
Шта (не) каже ново саопштење организатора РГ?

Шта (не) каже ново саопштење организатора РГ?

Спорт клуб 30.05.2023
Порука Новака Ђоковића након меча против Александра Ковачевића „Косово је срце Србије“ изазвала је велики број реакција, а огласио се и сам Ролан Гарос. Новак је по завршетку меча и победе на камери написао поруку народу са… »
Олга има новог дечка! Српкиња уз осмех потврдила везу са фудбалером: "Сад је јасно зашто је био у Мадриду"

Олга има новог дечка! Српкиња уз осмех потврдила везу са фудбалером: "Сад је јасно зашто је био у Мадриду"

Мондо 30.05.2023
Олга Даниловић потврдила је да је у вези са Јаном Облаком. Олга Даниловић потврдила је да је у вези са Јаном Облаком. Олга Даниловић (22) и Јан Облак (30) су у вези. Потврдила је то српска тенисерка у разговору са домаћим… »
Олга Даниловић после победе: Задовољна сам, држим константност

Олга Даниловић после победе: Задовољна сам, држим константност

Еуроневс 30.05.2023
Српска тенисерка, Олга Даниловић, пласриала се данас у друго коло Ролан Гароса пошто је славила против Катерине Баиндл са 6:3, 6:2. Потом је говорила и на конференцији, на којој је прво прокоментарисала свој тренутни низ од девет… »
Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса, поновила свој најбољи резултат на гренд слем турнирима

Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса, поновила свој најбољи резултат на гренд слем турнирима

Данас 30.05.2023
Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса пошто је на старту турнира савладала Украјинку Катерину Баиндл у два сета 6:3, 6:2. Даниловићева, која се у главни жреб Ролан Гароса пробила кроз… »
Олгу бодрио дечко – један од најбољих голмана света!

Олгу бодрио дечко – један од најбољих голмана света!

Спорт клуб 30.05.2023
Српска тенисерка Олга Даниловић одиграла је још један одличан меч у Паризу и победом против Катерине Козлове пласирала се у друго коло Ролан Гароса. Са трибина је Олга имала подршку голмана Атлетико Мадрида Јана Облака, као и… »
Олга је прво њему скочила у загрљај: Српкиња победила, па са познатим голманом прославила! (фото)

Олга је прво њему скочила у загрљај: Српкиња победила, па са познатим голманом прославила! (фото)

Мондо 30.05.2023
Олга Даниловић прославила је победу са Јаном Облаком. /Од извештача МОНДА са Ролан Гароса/. Олга Даниловић прославила је победу са Јаном Облаком. /Од извештача МОНДА са Ролан Гароса/ Олга Даниловић победила је у првом колу Ролан… »
Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса

Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса

Нови магазин 30.05.2023
Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић, која је на 105. месту ВТА листе, пласирала се у друго коло Ролан Гароса победивши Украјинку Катерину Баиндл (83. на ВТА листи ) са 2:0, по сетовима 6:3; 6:2. Њихов дуел трајао је сат и… »
Какав успех Олге Даниловић, Српкиња у другом колу Ролан Гароса: Украјинка није имала шансе...

Какав успех Олге Даниловић, Српкиња у другом колу Ролан Гароса: Украјинка није имала шансе...

Еуроневс 30.05.2023
Самим пласманом у главни жреб Ролан Гароса, Олга Даниловић направила је велики успех у каријери, а данас је отишла и корак даље, пошто се пласирала у другу рунду такмичења. На старту турнира одиграла је још један одличан меч, у… »
Олга разбила Украјинку за друго коло

Олга разбила Украјинку за друго коло

Спорт клуб 30.05.2023
Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса пошто је на старту турнира савладала Украјинку Катерину Баиндл у два сета 6:3, 6:2. Сјајан меч одиграла је Даниловићева. Са таквом лакоћом савладала је 22… »

Вести дана »