Povezane vesti
"Moja Srbija" pozvala vladu da pusti u opticaj JOŠ 100.000 VAUČERA
Dnevnik 31.05.2023
BEOGRAD: Udruženje "Moja Srbija" uputilo je danas poziv Vladi Srbije da pusti u opticaj novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. U pozivu se ističe da je prva ovogodišnja kvota od 100.000 vaučera podeljena za nepuna dva dana, dok je nova tura od… »
Srbi razgrabili vaučere za odmor, kada možemo da očekujemo nove: Svih 100.000 planulo za nekoliko sati, mnogi nisu uspeli
Kurir 31.05.2023
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je poziv Vladi Srbije da pusti u opticaj novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. Oni naglašavaju da je prva ovogodišnja kvota od 100.000 je podeljena za nepuna dva dana, dok je nova tura od isto toliko vaučera… »
Kandić: U rekordnom roku podeljeno svih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji, 54 odsto prijava penzioneri
Blic 30.05.2023
Državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine Uroš Kandić, rekao je da je danas u rekordnom roku podeljeno svih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji. Od ukupnog broja prijava, 54 odsto podneli su penzioneri, zatim slede zaposleni sa… »
Podeljeno svih 100.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji
Danas 30.05.2023
Svih 100.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji od po 5.000 dinara podeljeno je danas, rekao je agenciji Beta državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine Uroš Kandić. „Prijava za nove vaučere počela je jutros i podeljeni su u roku… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane