Повезане вести

Пси изуједали дечака (14) и жену у селу код Ниша: Пребачени у Клинички центар у Нишу

Пси изуједали дечака (14) и жену у селу код Ниша: Пребачени у Клинички центар у Нишу

Телеграф 31.05.2023
За сада није познато да ли су пси који су напали жену и дете власнички или напуштени. Нишлијку (52) и дечака (14) синоћ око 22 часа напали су и изуједали пси у селу Каменица крај Ниша. У Хитној помоћи су рекли да је жена задобила… »
"Скочили су на мене и оборили ме": Исповест жене коју је изуједао чопор паса у селу код Ниша: Прво су напали дечака (14), ово…

"Скочили су на мене и оборили ме": Исповест жене коју је изуједао чопор паса у селу код Ниша: Прво су напали дечака (14), ово…

Блиц 31.05.2023
Зорица П. из села Каменица крај Ниша никада неће заборавити синоћни повратак од комшинице која живи на свега педесетак метара од њене куће, пошто је на улици напао, оборио и изуједао чопор паса. Напад се догодио у самом центру… »
Зорицу напали разјарени пси у селу код Ниша: Било је страшно, оборили су ме на земљу и уједали, 2 месеца нас тероришу! Фото

Зорицу напали разјарени пси у селу код Ниша: Било је страшно, оборили су ме на земљу и уједали, 2 месеца нас тероришу! Фото

Курир 31.05.2023
У селу Каменица код Ниша, чопор паса терорише становништво, а синоћ око 22,00 сата је прво су напали дечака (14) коме је било потребно ушивање рана, а онда и радницу у текстилној индустрији Зорица П. из овог места. Она, али и… »
Скочили су на мене и оборили ме. Нападали су и раније: Зорицу и дечака (14) код Ниша изуједао чопор паса

Скочили су на мене и оборили ме. Нападали су и раније: Зорицу и дечака (14) код Ниша изуједао чопор паса

Телеграф 31.05.2023
Према речима Зорице, пси су је напали без икаквог повода. Зорица П. из села Каменица крај Ниша никада неће заборавити синоћашњи повратак од комшинице која живи на свега педесетак метара од њене куће, пошто је на улици напао… »
Зорицу из Каменице чопор паса оборио на земљу и уједао, дечака (14) ујели за ногу

Зорицу из Каменице чопор паса оборио на земљу и уједао, дечака (14) ујели за ногу

Нишке вести 31.05.2023
Према речима Зорице П. пси су је напали без икаквог повода. „Враћала сам се од комшинице око 21.50 часова и само што сам изашла из њеног дворишта и прешла улицу, из неограђеног дворишта Задружног дома је истчао чопор од пета… »
„Скочили су на мене, оборили ме на земљу, па изуједали“: Зорицу из околине Ниша напао чопор паса, дечака (14) ујели за ногу…

„Скочили су на мене, оборили ме на земљу, па изуједали“: Зорицу из околине Ниша напао чопор паса, дечака (14) ујели за ногу…

Нова 31.05.2023
Зорица П. из села Каменица крај Ниша никада неће заборавити синоћни повратак од комшинице која живи на свега педесетак метара од њене куће, пошто је на улици напао, оборио и изуједао чопор паса. Напад се догодио у самом центру… »
Пси луталице напали жену и дечака у селу код Ниша

Инсајдер 31.05.2023
У једном селу у околини Ниша, синоћ око 22 сата, жену (52) и дечака (14) су напали пси луталице. Како су повређени рекли, напало их је око пет паса. Провером је утврђено да пси нису власнички, због чега је обавештено Јавно… »

РТВ 31.05.2023
НИШ - У једном селу у околини Ниша, синоћ око 22 сата, жену (52) и дечака (14) су напали пси луталице. Провером је утврђено да пси нису власнички, због чега је обавештено Јавно комунално предузеће, потврђено је Тањугу у… »
Пси изуједали жену по рукама и ногама: Познато стање жене и дечака након напада у селу код Ниша: Дете (14) завршило на…

Пси изуједали жену по рукама и ногама: Познато стање жене и дечака након напада у селу код Ниша: Дете (14) завршило на…

Блиц 31.05.2023
Жену (52) и дечака (14) из Ниша синоћ у селу Каменица напали су пси. Након збрињавања Хитне помоћи, пребачена је у УКЦ Ниш на даљу дијагностику. -Жена (52) довежена је колима хитне помоћи како наводи након напада паса, са… »
Пси напали и изуједали жену и дете у селу код Ниша

Пси напали и изуједали жену и дете у селу код Ниша

РТС 31.05.2023
Жену стару 52 године и 14-годишње дете синоћ су у селу Каменица код Ниша напали и изуједали пси. Према речима дежурних у Хитној медицинској помоћи, жена је задобила више уједа по рукама и ногама, а дете је изуједано по ногама… »
Хорор у селу код Ниша: Жену и дете (4) изуједали пси, хитно превезени у болницу

Хорор у селу код Ниша: Жену и дете (4) изуједали пси, хитно превезени у болницу

Блиц 31.05.2023
Једна Нишлијка (52) и дете (4) преживели су синоћ праву агонију када су их у селу Каменица код Ниша напали и изуједали пси. Ужасне сцене су се догодиле око 22 сата, а за сада није познато да ли је реч о власничким или напуштеним… »

Вести дана »