Povezane vesti
Pevačica prvi put videla kasetofon! A kad je trebalo da pusti kasetu, svi u studiju su popadali od smeha! (foto)
Kurir 31.05.2023
Pevačica Ema Radujko, koja ima samo 18 godina, kasetofon je prvi put ugledala u emisiji, a njena reakcija izazvala je smeh i među gostima, ali i publikom u studiju. Naime, voditelj Ognjen Amidžić doneo je kasetofon u studio i odmah ga dao u ruke Emi… »
Blam pevačice! Nije znala šta je kasetofon - a tek kad je probala da stavi kasetu hit: Mi smo napredna generacija! Video
Mondo 31.05.2023
Ema Radujko nasmejala je sve u studiju kada joj je voditelj dao kasetofon, a onda i kada je trebalo da stavi kasetu u njega. Ema Radujko nasmejala je sve u studiju kada joj je voditelj dao kasetofon, a onda i kada je trebalo da stavi kasetu u njega. Mlada… »
Blam! Pevačica prvi put videla kasetofon, a zbog onog što je uradila sa kasetom je plakanje od smeha: "Ja sam mlada, meni je…
Blic 31.05.2023
Mlada pevačica Ema Radujko, prvi put je videla kasetofon u emisiji, a zbog njene reakcije gosti u studiju su plakali od smeha. Voditelj Ognjen Amidžić u "Amidži šou" tokom emisije dao je kasetofon i kasetu Vere Matović Emi i zamolio je da pokuša da… »
Vesti dana »
Svi ulazi u zgradu novosadskog suda blokirani: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 16 minutajoš 25 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Nemci „udarili“ na Henesa: „Posle debakla u Srbiji, stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
"Bio je povučen, preko novina smo videli da je ubijen": Potresni detalji, oglasili se hranitelji pretučenog Andrije
Mondo pre 44 minutajoš 15 povezanih