Povezane vesti
Bio sam zaljubljen u Tanju Savić! Pevač sve priznao u programu uživo - Ovo niko nije očekivao: Volim je kao mamu i tatu!
Mondo 31.05.2023
Sve popularniji producent i pevač mlađe generacije Albino iznenadio je sve u studiju kada je priznao da je bio zaljubljen u Tanju Savić, kao i da mu se sviđala jedna njena koleginica. Sve popularniji producent i pevač mlađe generacije Albino… »
"Bio sam zaljubljen u Tanju Savić": Popularni pevač usred emisije otvorio dušu: Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi
Blic 31.05.2023
Producent i pevač mlađe generacije Stjepan Jelica poznatiji kao Albino, koji osvaja javnu scenu hitovima i saradnjama sa poznatim pevačima, priznao je da je nekada bio zaljubljen u njegovu koleginicu, pevačicu Tanju Savić. - Kad sam bio jako mali… »
Vesti dana »
Svi ulazi u zgradu novosadskog suda blokirani: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 27 minutajoš 25 povezanih
"Počivaj u miru Šiki, neka te anđeli čuvaju": Potresne objave prijatelja tinejdžera (17) koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Tek si počeo da živiš, toliko si se mučio..."
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Bukti fudbalski rat! Zdravko Kuzmanović odgovorio Vladanu Milojeviću, nije hteo da se "pere"
Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih