Повезане вести

"Она је мени лупила шамар, а онда сам ја њој": Стефан Карић изашао из притвора - открио зашто је ударио Наташу Шавију!

"Она је мени лупила шамар, а онда сам ја њој": Стефан Карић изашао из притвора - открио зашто је ударио Наташу Шавију!

Мондо 31.05.2023
Стефан Карић открио детаље инцидента после којег је завршио у притвору, а Наташа Шавија у болници. Стефан Карић открио детаље инцидента после којег је завршио у притвору, а Наташа Шавија у болници Стефан Карић, некадашњи… »
Осман Карић отворио душу: О пријатељима који су напустили Стефана, а одговорио и на Шавијине претње да ће га гонити цео…

Осман Карић отворио душу: О пријатељима који су напустили Стефана, а одговорио и на Шавијине претње да ће га гонити цео…

Курир 31.05.2023
Осман Карић након што је његов син Стефан Карић пуштен из притвора дао је изјаву и на самом почетку открио прве утиске након што је сазнао да ће његов син данас бити на слободи. Он је прокоментарисао и изјаву Наташе Шавије да… »
Прва слика Стефана карића након излазка из притвора: Ево како изгледа након 4 недеље и ко му је први пожелео добродошлицу

Прва слика Стефана карића након излазка из притвора: Ево како изгледа након 4 недеље и ко му је први пожелео добродошлицу

Курир 31.05.2023
Стефан Карић данас је изашао из притвора и кренуо ка својој кући на Звездари. Стефану су одмах стигли другари и пожелели му добродошлицу. Како се на слици може видети Карић изгледа сасвим нормално, осим што је како је и његов… »
"Доста сам од таквих жена правио жртве!" Осман Карић након пуштања сина из питвора - Шавији поручио само једно!

"Доста сам од таквих жена правио жртве!" Осман Карић након пуштања сина из питвора - Шавији поручио само једно!

Мондо 31.05.2023
Стефан Карић пуштен је из притвора, а сада се за медије огласио његов отац Осман Карић. Стефан Карић пуштен је из притвора, а сада се за медије огласио његов отац Осман Карић. Стефан Карић пуштен је из притвора у којем је био… »
(Фото) Карић из притвора стигао у вилу на Звездари: Чим је пуштен на слободу се огласио, а ево како изгледа

(Фото) Карић из притвора стигао у вилу на Звездари: Чим је пуштен на слободу се огласио, а ево како изгледа

Блиц 31.05.2023
Стефан Карић пуштен је из притвора у Сремској Митровици, где је био од 3. маја након што га је Наташа Шавија оптужила да ју је претукао. Он се након изласка из притвора огласио на свом Инстарам сторију , где је из аутомобила… »
Огласио се Осман Карић! Ево шта каже за судску пресуду и у каквом је стању Стефан, а о Шавији је имао само једно да каже!

Огласио се Осман Карић! Ево шта каже за судску пресуду и у каквом је стању Стефан, а о Шавији је имао само једно да каже!

Курир 31.05.2023
Стефан Карић пуштен је из притвора где је био од 3. маја након што га је старлета Наташа Шавија оптужила за насиље. Сада се овим поводом огласио Стефанов отац, Осман Карић. - Пре сат и по времена. Сутра ми је рођендан и то ми је… »
Огласила се Шавија након што је стефан Карић пуштен из притвора: Први пут проговорила о њиховој вези: "Били смо заједно, сад…

Огласила се Шавија након што је стефан Карић пуштен из притвора: Први пут проговорила о њиховој вези: "Били смо заједно, сад…

Блиц 31.05.2023
Стефан Карић пуштен је из притвора у Сремској Митровици, где је био од 3. маја након што га је Наташа Шавија оптужила да ју је претукао. Она је данас дала исказ у Основном тужилаштву у Руми, а сада се огласила када је сазнала да… »
Огласио се адвокат Стефана карића: Пуштен је, сад је на реду тужилаштво и нови докази! Ево шта је још рекао

Огласио се адвокат Стефана карића: Пуштен је, сад је на реду тужилаштво и нови докази! Ево шта је још рекао

Курир 31.05.2023
Стефан Карић данас је пуштен из притвора, у ком је био од 3.маја након крвничког пребијања Наташе Шавије. Његов адвокат, Горан Карадаревић се огласио и објаснио како стоје ствари и шта Стефана чека сада, након напуштања… »
Стефан Карић пуштен из притвора! Шавија дала исказ и показала повреде у Тужилаштву, он изашао на слободу!

Стефан Карић пуштен из притвора! Шавија дала исказ и показала повреде у Тужилаштву, он изашао на слободу!

Мондо 31.05.2023
Стефан Карић пуштен је из притвора у којем се налазио мање од месец дана. Стефан Карић пуштен је из притвора у којем се налазио мање од месец дана Некадашњи учесник Задруге Стефан Карић, пуштен је из притвора у којем је био од… »
Укинут притвор Стефану Карићу! Наташа Шавија дала исказ у Тужилаштву, а он пуштен на слободу

Укинут притвор Стефану Карићу! Наташа Шавија дала исказ у Тужилаштву, а он пуштен на слободу

Курир 31.05.2023
Стефану Карићу, како Курир сазнаје, данас је укинит притвор у ком је био од 3.маја након крвничког пребијања Наташе Шавије. Будући да је оштећена Наташа Шавија данас у Основном тужилаштву у Руми дала исказ, одлучено је да више… »
Крвнички ме је ударио због већег шлица! Шавија у сузама након давања исказа - Открила детаље стравичног пребијања!

Крвнички ме је ударио због већег шлица! Шавија у сузама након давања исказа - Открила детаље стравичног пребијања!

Мондо 31.05.2023
Старлета Наташа Шавија дала је исказ у Основном тужилаштву у Руми где је саслушана као оштећена у истрази која се води против Стефана Карића. Старлета Наташа Шавија дала је исказ у Основном тужилаштву у Руми где је саслушана као… »
Шавија сат и по давала исказ у тужилаштву! Испричала све о стравичним батинама: "Он је за доживотну, пребио ме због дубоког…

Шавија сат и по давала исказ у тужилаштву! Испричала све о стравичним батинама: "Он је за доживотну, пребио ме због дубоког…

Курир 31.05.2023
Старлета Наташа Шавија стигла је у Основно тужилаштво у Руми у ком је саслушана као оштећена у истрази која се води против Стефана Карића. - Дала је свој исказ и детаљно објаснила шта се десило тог дана, због даљег случаја не… »
(Видео) Наташа Шавија искривљеног лица, у сузама испред суда: "Требаће ми пластична операција ока, плашим се кад се погледам…

(Видео) Наташа Шавија искривљеног лица, у сузама испред суда: "Требаће ми пластична операција ока, плашим се кад се погледам…

Блиц 31.05.2023
Старлета Наташа Шавија била је данас у Основном јавном тужилаштву у Руми како би дала изјаву код тужиоца, након што је оптужила бившег задругара Стефана Карића да ју је крвнички претукао. Шавија је, након што је дала изјаву… »
Након бруталног пребијања Шавија први пут у јавности! Дошла да да исказ против Карића - Мајка је придржава, једва хода!

Након бруталног пребијања Шавија први пут у јавности! Дошла да да исказ против Карића - Мајка је придржава, једва хода!

Мондо 31.05.2023
Наташа Шавија дошла је у Основно тужилаштво у Руми где ће бити саслушана као оштећена у истрази која се води против Стефана Карића. Наташа Шавија дошла је у Основно тужилаштво у Руми где ће бити саслушана као оштећена у истрази… »
(Видео) Шавија стигла код тужиоца након пребијања: Наташа и даље у модрицама, једва хода, мајка је придржава

(Видео) Шавија стигла код тужиоца након пребијања: Наташа и даље у модрицама, једва хода, мајка је придржава

Блиц 31.05.2023
Старлета Наташа Шавија појавила се у Основном јавном тужилаштву у Руми како би дала изјаву код тужиоца, након што је оптужила бившег задругара Стефана Карића да ју је крвнички претукао. Шавије је испричала да ју је Стефан… »
Прво појављивање Наташе шавије после пребијања: Дошла у тужилаштво у Руми, даје исказ против Карића, једва хода, мајка је…

Прво појављивање Наташе шавије после пребијања: Дошла у тужилаштво у Руми, даје исказ против Карића, једва хода, мајка је…

Курир 31.05.2023
Старлета Наташа Шавија стигла је у Основно тужилаштво у Руми у ком би требало да буде саслушана као оштећена у истрази која се води против Стефана Карића. Шавија би требало да у тужилаштву исприча шта се догодило кобне вечери… »

Вести дана »