Povezane vesti

Uhapšeno odgovorno lice osnovne škole zbog primanja mita

Politika 01.06.2023
BUJANOVAC – Policija je danas uhapsila S. C. (1972), odgovorno lice Osnovne škole „Bora Stanković” u selu Klenike, u Opštini Bujanovac, zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanja mita. „On se sumnjiči da je od avgusta 2022. godine u… »

Uhapšen direktor Osnovne škole iz Bujanovca! Pogledajte hapšenje zbog primanja mita (video)

Mondo 01.06.2023
Pripadnici MUP Srbije uhapsili su direktora Osnovne škole "Bora Stanković" zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita. Pripadnici MUP Srbije uhapsili su direktora Osnovne škole "Bora Stanković" zbog sumnje da je izvršio krivično delo… »

Ovo je momenat kada je direktoru osnovne škole oduzet novac: Sumnja se da je primio mito kako bi povukao tužbu

Telegraf 01.06.2023
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. S. C. (51), koji je odgovorno lice Osnovne škole "Bora Stanković" u mestu Klenike u opštini Bujanovac, uhapšen je danas zboog… »

Uhapšeno odgovorno lice bujanovačke škole zbog sumnje da je primio mito

Radio 021 01.06.2023
Policija je uhapsila odgovorno lice osnovne škole "Bora Stanković" u opštini Bujanovac zbog sumnje da je primio mito od 2.400 evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. U saopštenju se S. C. (51) sumnjiči da je od avgusta 2022, u… »

Uhapšen direktor Osnovne škole iz Bujanovca: Primio mito od 2.400 evra kako bi povukao tužbu

Blic 01.06.2023
U nastavku borbe protiv korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. C. (1972), odgovorno lice Osnovne škole „Bora Stanković“ iz… »

MUP: Uhapšeno odgovorno lice jedne bujanovačke škole zbog sumnje da je primio mito

Danas 01.06.2023
Policija je uhapsila odgovorno lice osnovne škole „Bora Stanković“ u opštini Bujanovac zbog sumnje da je primio mito od 2.400 evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U saopštenju se S. C. sumnjiči da je od… »

Uhapšen direktor škole u Bujanovcu zbog primanja mita: Za povlačenje tužbe uzeo 2.400 evra VIDEO

Nova 01.06.2023
U nastavku odlučne borbe protiv korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. C. (51), odgovorno… »

Pogledajte hapšenje zbog primanja mita: Direktor škole uzeo 2.400 evra da povuče tužbu pa završio u zatvoru! Video

Kurir 01.06.2023
U nastavku odlučne borbe protiv korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. C. (51), direktora… »

Uhapšen direktor osnovne škole: Primio mito?

B92 01.06.2023
U nastavku borbe protiv korupcije, pripadnici MUP-a, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. C. To je odgovorno lice Osnovne škole "Bora Stanković" iz Klenike, Opština Bujanovac, zbog… »

Uhapšen diler u Novom Sadu sa više od kilogram droge: Evo šta mu je sve pronađeno u stanu (foto)

Kurir 01.06.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. K. (34) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom osumnjičenog i pretresom… »

Uhapšen zaposleni u Osnovnoj školi "Bora Stanković" zbog primanja mita: Povukao tužbu za pare

Telegraf 01.06.2023
On se sumnjiči da je od avgusta 2022. godine u više navrata od odgovornog lica jedne firme koja se bavi isporukom ogrevnog drveta zahtevao da povuče tužbu koju je u aprilu ove godine podneo Privrednom sudu protiv te firme. U nastavku odlučne borbe… »

FOTO: Novosađanin uhapšen zbog dilovanja droge, u stanu držao marihuanu i amfetamin

Radio 021 01.06.2023
Tridesetčetvorogodišnji S. K. iz Novog Sada uhapšen je zbog trgovine drogom. Pregledom osumnjičenog i pretresom stana u kojem neprijavljeno boravi, policija je pronašla više od kilogram marihuane, 272 grama amfetamina, dve digitalne vage i novac, u… »

Nožem teško povredio komšiju, osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Dnevnik 01.06.2023
LESKOVAC: Pripadnici policije u Leskovcu uhapsili su I. A. (68) iz ovog grada, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je juče uveče, nakon kraće svađe, nožem povredio svog četrdesetdvogodišnjeg… »

Uhapšen muškarac u Leskovcu osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Vesti online 01.06.2023
Pripadnici policije u Leskovcu uhapsili su I. A. (68) iz ovog grada, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je juče uveče, nakon kraće svađe, nožem povredio svog četrdesetdvogodišnjeg komšiju, koji… »

Uhapšen za nelegalnu trgovinu narkoticima u Novom Sadu

RTV 01.06.2023
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. K. (34) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je danas PU… »

Novi Sad:Uhapšen osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

IndeksOnline 01.06.2023
NOVI SAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. K. (34) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je danas PU… »

Novosađanin uhapšen zbog prodaje droge, nađen KILOGRAM marihuane

Dnevnik 01.06.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. K. (1989) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom osumnjičenog i pretresom… »

FOTO: Novosađan "pao" zbog više od kilograma marihuane i amfetamina

Moj Novi Sad 01.06.2023
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su S. K. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom osumnjičenog i pretresom stana, u kome neprijavljeno boravi… »

Uhapšen diler u Novom Sadu: Nađeno mu više od kilo "trave", "spid" i vagice

Telegraf 01.06.2023
Droga i novac za koji se sumnja da potiću od prodaje droge nađeni u stanu uhapšenog. S. K. (34) uhapsili su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u… »

Novosadska policija uhapsila lice zbog sumnje da je varao dobavljače

Danas 01.06.2023
Novosadska policija uhapsila je P. D. (55) zbog sumnje da je prevario više dobavljača iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Rume, Niša i Veternika, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. On je kao odgovorno lice jednog privrednog društva u Novom… »

Bio opterećen kreditima, a lagao dobavljače robe da će im platiti: Uhapšen preduzetnik iz Novog Sada

Kurir 01.06.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su P. D. (55) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

HAPŠENjE U NOVOM SADU Prevarama ojadio dobavljače za 66 miliona dinara

Dnevnik 01.06.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su P. D. (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Privrednik iz Novog Sada prevario brojne dobavljače za 66 miliona dinara, a ojadio i svoju firmu

Radio 021 01.06.2023
P. D. (55) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio prevaru u obavljanju privredne delatnosti. Kako se sumnja, on je kao odgovorno lice jednog privrednog društva u Novom Sadu, od 12. aprila 2022. do 31. maja ove godine, lažno prikazivao ili prikrivao… »

MUP: Uhapšeno lice zbog prevara u poslovanju

RTV 01.06.2023
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su P. D. (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je… »

Novosadski privrednik "ojadio" dobavljače za više od 66 miliona dinara

Moj Novi Sad 01.06.2023
Pripadnici MUP-a, Odelјenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odelјenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su P. D. (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara u… »

Privrednik prevario brojne dobavljače za 66 miliona dinara. Kupovao i u Rumi

Ozon 01.06.2023
SREM. P. D. (55) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio prevaru u obavljanju privredne delatnosti. Kako se sumnja, on je kao odgovorno lice jednog privrednog društva u Novom Sadu, od 12. aprila 2022. do 31. maja ove godine, lažno prikazivao ili… »

Hapšenje u Novom Sadu: Uhapšen zbog prevare, ojadio dobavljače za 66 miliona dinara

Telegraf 01.06.2023
Osumnjičenom je određeno je zadržavanje do 48 sati. U Novom Sadu uhapšen je P. D. (55) zbog prevare u obavljanju privredne delatnosti. Kako se sumnja, on je kao odgovorno lice jednog privrednog društva u Novom Sadu, od 12. aprila 2022. do 31. maja… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 10. decembar

B92 pre 50 minutajoš 1 povezana

Novi poraz rukometašica Srbije na Svetskom prvenstvu

Danas pre 15 minutajoš 1 povezana

Inter ponovo prvi, Udineze lako nadigran

Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Šapić: Kosovu i Metohiju čuvamo mudrošću

Večernje novosti pre 4 satijoš 1 povezana