Povezane vesti
Muke za Đokovića i ostale tenisere u Parizu: Ah, taj vetar!
Večernje novosti 01.06.2023
Mnogo problema ovih dana na Rolan Garosu Novaku Đokoviću i ostalim teniserima pravi vetar koji neprestano duva u različitim smerovima. TV Eurosport - Troši se mnogo energije, i fizički i mentalno, u ovakvim uslovima. Praktično si izbačen iz… »
Novak Đoković se ne kaje
Dojče vele 01.06.2023
Srpski teniski profesionalac Novak Đoković je svojim političkim izjavama o domovini izazvao politička talasanja. Velika sportska udruženja su uzdržana i Srbinu za sada ne preti kazna. Na konferenciji za novinare u Parizu, kasno u sredu uveče… »
Đoković: Vetar uticao na igru, kasnije sam se prilagodio i podigao kvalitet tenisa
Politika 01.06.2023
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je vetar stvarao velike probleme u prvom setu drugog kola Rolan Garosa, ali da je kasnije podigao nivo igre i došao do pobede protiv Martona Fučoviča. „Preživljavanje. Ne znam, toliko se troši energije… »
Đoković: Vetar uticao na igru, kasnije sam se prilagodio
Sportski žurnal 01.06.2023
Đoković se u sredu uveče plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobedio 83. igrača sveta Mađara Martona Fučoviča. Novak Đoković rekao je da je vetar stvarao velike probleme u prvom setu drugog kola Rolan Garosa, ali da je… »
Vesti dana »
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 5 satijoš 13 povezanih
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Tužilaštvo naložilo obdukciju posle tragedije kod Vršca u kojoj su stradali otac (35) i sin (2)
Telegraf pre 3 satajoš 21 povezana