Povezane vesti
Strukovno udruženje: Gašić utiče na operativnu nezavisnost i rad policije
N1 Info 01.06.2023
Кako je u toku postavljanje i raspoređivanje rukovodioca u Ministarstvu unutrašnjih poslova usled donošenja novog akta o sistematizaciji radnih mesta, ukazujemo javnosti da je u toku potpuno politizovanje policije i povećanje uticaja ministra… »
Udruženje policije: U toku politizacija policije
Danas 01.06.2023
Strukovno udruženje policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs“ saopštio je danas da je u toku potpuno politizovanje policije i povećanje uticaja ministra unutrašnjih poslova na operativnu nezavisnost i rad policije, navodeći da je to u gruboj… »
Udruženje "Arčibald Rajs": Ministar Gašić utiče na operativnu nezavisnost i rad policije
Moj Novi Sad 01.06.2023
Novosadsko Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs" poslalo je saopštenje u kom obaveštava javnost da je u toku postavljanje i raspoređivanje rukovodioca u MUP-u usled donošenja novog akta o sistematizaciji radnih mesta koje će… »
Strukovno udruženje policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs“: Ministar Gašić politizovao kadriranje u MUP
Nova 01.06.2023
"Kako je u toku postavljanje i raspoređivanje rukovodioca u Ministarstvu unutrašnjih poslova usled donošenja novog akta o sistematizaciji radnih mesta, ukazujemo javnosti da je u toku potpuno politizovanje policije i povećanje uticaja ministra… »
Novosadsko policijsko udruženje: U toku potpuno politizovanje policije, Gašić utiče na nezavisnost
Radio 021 01.06.2023
Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs" iz Novog Sada poručio je da ministar unutrašnjih poslova utiče na operativnu nezavisnost i rad policije. U saopštenju navode da je u toku postavljanje i raspoređivanje rukovodioca u… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 4 satijoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 10 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 6 satijoš 24 povezane