Povezane vesti

„Ja obavljam roditeljsku ulogu, očeva nešto i nema“: Nataša Bekvalac potkačila bivše muževe, pa priznala da je…

„Ja obavljam roditeljsku ulogu, očeva nešto i nema“: Nataša Bekvalac potkačila bivše muževe, pa priznala da je…

Nova 01.06.2023
Pevačica se dotakla roditeljstva. Nataša Bekvalac se sinoć pojavila na žurci magazina „Story“ i tom prilikom ostavila prisutne bez daha. Naime, ona je crvenim tepihom prošetala u providnoj haljini koja je bila posuta kristalima, a sve je… »
"Imam simpatiju, ali on to ne zna": Nataša Bekvalac progovorila o privatnom životu: "Nisam zaledila srce, moje srce je…

"Imam simpatiju, ali on to ne zna": Nataša Bekvalac progovorila o privatnom životu: "Nisam zaledila srce, moje srce je…

Blic 01.06.2023
Pevačica Nataša Bekvalac zasenila je sve na glamuroznoj proslavi 18. rođendana “Story Celebrities Only Party”. Pojavila se u dugoj providnoj haljini sa rolkom i belim detaljima koje je ukombinovala sa belim ogrtačem. Na nogama je imala visoke bele… »
Bekvalčeva priznala da je zaljubljena! Otkrila sve detalje, a progovorila i o aferi "direktor": Peripetija...

Bekvalčeva priznala da je zaljubljena! Otkrila sve detalje, a progovorila i o aferi "direktor": Peripetija...

Kurir 01.06.2023
"Novosadska barbika" Nataša Bekvalac, svojim stajlingom na jednom prestoničkom događaju definitivno je oborila sve s nogu jer se pojavila u providnoj beloj haljini. Ona se na žurki odlično provela, pa je sa sestrama i nazdravljala i istakla i zbog… »
(Video) Providna haljina do poda: Nataša Bekvalac u belom prošetala crvenim tepihom: "Inspiracija za stajling je moj život"

(Video) Providna haljina do poda: Nataša Bekvalac u belom prošetala crvenim tepihom: "Inspiracija za stajling je moj život"

Blic 31.05.2023
Pop zvezda Nataša Bekvalac prošetala je crvenim tepihom i svojim izgledom ostavila prisutne bez teksta. Ona se na jednom prestoničkom događaju koji je okupio veliki broj poznatih pojavila u providnoj, dugoj haljini sa rolkom i belim detaljima koje je… »

Vesti dana »