Повезане вести

Милатовић: Добио сам снажне охрабрујуће поруке на нашем европском путу

Нови магазин 01.06.2023
Прву званичну посету Европској унији председник Црне Горе Јаков Милатовић завршио је данас састанцима с председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен и председником Европског савета Шарлом Мишелом. Милатовићев кабинет је… »
Милатовић у Бриселу: Циљ је да Црна Гора буде прва наредна чланица ЕУ

Милатовић у Бриселу: Циљ је да Црна Гора буде прва наредна чланица ЕУ

Н1 Инфо 01.06.2023
Прву званичну посету Европској унији, председник Црне Горе Јаков Милатовић завршио је данас, састанцима с председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен и председником Европског савета Шарлом Мишелом. Милатовићев кабинет је… »

Данас 01.06.2023
Прву званичну посету Европској унији председник Црне Горе Јаков Милатовић завршио је данас састанцима с председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен и председником Европског савета Шарлом Мишелом. Милатовићев кабинет је… »
Милатовић: Охрабрујуће поруке од европских званичника, акценат на владавини права

Милатовић: Охрабрујуће поруке од европских званичника, акценат на владавини права

Еуроневс 01.06.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић је имао састанке са шефицом Европске комисије Усрулом фон дер Лајен и председником Европског савета Шарлом Мишелом, којима је, како је навео, пренео да политичке промене у Црној Гори значе… »

Вести дана »