Povezane vesti
Na čašu vode čekaju dok im se otac vrati s posla Meštani sela kod Užica muku muče: "Nemam vode da ih umijem, dođe mi da…
Kurir 01.06.2023
Dok drugi se bore sa viškom vode od poplava oko pedeset domaćinstava iz zaseoka Rogići, Đurići, Mijatovići, Tadići u užičkom selu Ponikve danima traže vodu. Uzrok tome je što su se tri stare pumpe pokvarile i više ne mogu da pumpaju vodu… »
"Kad mi unučići traže čašu vode, dođe mi da plačem": Meštani sela kod Užica danima bez vode
Telegraf 01.06.2023
Već nekoliko dana na njihovim česmama nema ni kapi vode. Velika muka pritisla je meštane sela Ponikve kod Užica, jer već nekoliko dana sa njihovih česmi nema ni kapi vode. Kako kažu obraćali su se mnogima u nadi da će se ova situacija rešiti… »
Ponikve deset dana bez vode - seoski vodovod nije u nadležnosti gradskog koji se trudi da im reši problem
Glas Zapadne Srbije 01.06.2023
Užice - Meštani sela Ponikve kod Užica već deset dana su bez vode i kako kažu niko im nije rekao kada će je dobiti i da li je njihov problem neko uzeo u razmatranje. „Imam dvoje uničića i treće na putu, kada mi traže čašu vode dođe mi da… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 4 satijoš 2 povezane