Повезане вести

На чашу воде чекају док им се отац врати с посла Мештани села код Ужица муку муче: "Немам воде да их умијем, дође ми да плачем"…

На чашу воде чекају док им се отац врати с посла Мештани села код Ужица муку муче: "Немам воде да их умијем, дође ми да плачем"…

Курир 01.06.2023
Док други се боре са вишком воде од поплава око педесет домаћинстава из засеока Рогићи, Ђурићи, Мијатовићи, Тадићи у ужичком селу Поникве данима траже воду. Узрок томе је што су се три старе пумпе поквариле и више не могу да… »
"Кад ми унучићи траже чашу воде, дође ми да плачем": Мештани села код Ужица данима без воде

"Кад ми унучићи траже чашу воде, дође ми да плачем": Мештани села код Ужица данима без воде

Телеграф 01.06.2023
Већ неколико дана на њиховим чесмама нема ни капи воде. Велика мука притисла је мештане села Поникве код Ужица, јер већ неколико дана са њихових чесми нема ни капи воде. Како кажу обраћали су се многима у нади да ће се ова… »
Поникве десет дана без воде - сеоски водовод није у надлежности градског који се труди да им реши проблем

Поникве десет дана без воде - сеоски водовод није у надлежности градског који се труди да им реши проблем

Глас Западне Србије 01.06.2023
Ужице - Мештани села Поникве код Ужица већ десет дана су без воде и како кажу нико им није рекао када ће је добити и да ли је њихов проблем неко узео у разматрање. „Имам двоје уничића и треће на путу, када ми траже чашу воде… »

Вести дана »