Povezane vesti
Ne znam što sam ga ubila, ja sam dobro dete! Devojčica (12) izbola nasmrt brata (9), vrištala pred kamerom: Mama, izvini
Mondo 01.06.2023
Dečak je preminuo u bolnici nakon što ga je sestra nasmrt izbola nožem. Nanela mu je smrtonosne rane ubodima u grudi. Dečak je preminuo u bolnici nakon što ga je sestra nasmrt izbola nožem. Nanela mu je smrtonosne rane ubodima u grudi Na društvenim… »
Devojčica izbola brata (9) na smrt, pa plakala i vikala da joj je žao: Šokantan snimak hapšenja maloletnice
Telegraf 01.06.2023
Dok je bila u policijskom vozilu, devojčica je pitala policajce "da li su lisice neophodne", jer je ona dobro dete. Snimak sa policijske kamere prikazuje zastrašujuće trenutke nakon što je 12-godišnja devojčica navodno izbola na smrt brata (9) u njihovom… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 27 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

"Ukrajina neće dati svoju zemlju: Okupatorima!" Zelenski se oglasio nakon najave sastanka Trampa i Putina
Blic pre 8 minutajoš 139 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana