Povezane vesti
Ne znam što sam ga ubila, ja sam dobro dete! Devojčica (12) izbola nasmrt brata (9), vrištala pred kamerom: Mama, izvini
Mondo 01.06.2023
Dečak je preminuo u bolnici nakon što ga je sestra nasmrt izbola nožem. Nanela mu je smrtonosne rane ubodima u grudi. Dečak je preminuo u bolnici nakon što ga je sestra nasmrt izbola nožem. Nanela mu je smrtonosne rane ubodima u grudi Na društvenim… »
Devojčica izbola brata (9) na smrt, pa plakala i vikala da joj je žao: Šokantan snimak hapšenja maloletnice
Telegraf 01.06.2023
Dok je bila u policijskom vozilu, devojčica je pitala policajce "da li su lisice neophodne", jer je ona dobro dete. Snimak sa policijske kamere prikazuje zastrašujuće trenutke nakon što je 12-godišnja devojčica navodno izbola na smrt brata (9) u njihovom… »
Vesti dana »
Rat u Ukrajini: Broj poginulih u ruskom raketnom napadu na Kijevsku oblast porastao na 10, ranjeno 100
Euronews pre 24 satajoš 34 povezane
"Trgovina postala sredstvo političkog pritiska": Tramp carinama pritiska 60 zemalja, Srbija za sada pošteđena
Insajder pre 3 satajoš 54 povezane
Mali o ukidanju američkih carina Srbiji: "Veoma dobra vest, slede nova ulaganja i nova radna mesta"
B92 pre 3 satajoš 20 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane