Povezane vesti
"U školi sam Doživela nasilje, ali i na početku karijere": Angelina progovorila o teškom periodu, pa otkrila: "Porodica me je…
Blic 01.06.2023
Popularna pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, javno je otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, te da se tokom školovanja, ali i tokom, muzičke karijere, susrela se sa predrasudama o njenom poreklu. Naime, pevačica je doživljavala… »
"Tamnoputa sam, govorili su mi da sam Romkinja" Angellina ispričala kroz kakvu agoniju šta je prošla u školi, a onda se desio…
Kurir 01.06.2023
U svetlu tragičnih događaja u Srbiji proteklih nedelja, sve glasnije se govori o vaspitanju dece i vršnjačkom nasilju, a svoja iskustva iznose i javne ličnosti. Svoju priču ima i mlada pop zvezda Angellina. Ona se sinoć pojavila na jednom prestoničkom… »
Vesti dana »

Umereno do potpuno oblačno i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 0 minutajoš 105 povezanih

Vanredno upozorenje! Nevreme stiže u ovaj srpski grad: ''Može biti opasno po bezbednost ljudi''
Alo pre 21 minutajoš 16 povezanih

U Gračanici tzv. pošta Kosova, uz asistenciju tzv. kosovske policije, preuzima objekat Pošte Srbije
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih