Повезане вести

Наставља се потрага за дечацима несталим у Дунаву

Наставља се потрага за дечацима несталим у Дунаву

Политика 02.06.2023
Припадници Жандармерије и даље претражују дно реке сонаром, рониоцима слаба видљивост отежава посао. Породице малишана и житељи Апатина чекају на обали било какву вест. Апатин – Четврти дан у Апатину траје неизвесност око… »
Отац дечака несталог у Дунаву: Погађају ме питања шта ће деца сама поред воде, учио сам га да реку поштује

Отац дечака несталог у Дунаву: Погађају ме питања шта ће деца сама поред воде, учио сам га да реку поштује

Телеграф 02.06.2023
Отац каже да до породице долазе разне приче, од тога да су се деца удавила, до тога да су киднапована. Слободан Б. (36), отац десетогодишњег дечака коме се траг изгубио у понедељак заједно са рођаком (11), не губи наду. "Молим… »
"Волели бисмо да верујемо да су отети, онда постоји Нада да су живи!" Исповест оца једног од несталих дечака из Апатина

"Волели бисмо да верујемо да су отети, онда постоји Нада да су живи!" Исповест оца једног од несталих дечака из Апатина

Мондо 02.06.2023
Огласио се отац једног од несталих дечака у Апатину којима се сваки траг изгубио пре четири дана. Огласио се отац једног од несталих дечака у Апатину којима се сваки траг изгубио пре четири дана. Слободан Б. (36), отац П. Б. (10)… »
Четврти дан потраге за дечацима на Дунаву: Цео Апатин уз породице несталих малишана: "Надамо се да ће се десити чудо и да ће…

Четврти дан потраге за дечацима на Дунаву: Цео Апатин уз породице несталих малишана: "Надамо се да ће се десити чудо и да ће…

Блиц 02.06.2023
На обали Дунава код Апатина у току је потрага за дечацима, Антониом М. и Патриком Б., старим 10 и 11 година, који су у понедељак возили бицикл, а затим се им се код Кајак клуба губи сваки траг. - Потрага је у току и неће бити… »
ПЕТИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА ДВОЈИЦОМ НЕСТАЛИХ ДЕЧАКА У АПАТИНУ Наде све мање

ПЕТИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА ДВОЈИЦОМ НЕСТАЛИХ ДЕЧАКА У АПАТИНУ Наде све мање

Дневник 02.06.2023
АПАТИН: На обали Дунава код Апатина пети дан за редом траје потрага за двојицом дечака, Патриком Б. (10) и Антониом М. (11), који су последњи пут виђени у понедељак око 14 сати у близини овдашњег Кајак клуба, након чега им се… »
"Били су у води, чинило ми се да се играју": Човек из Апатина тврди да је видео нестале дечаке у Дунаву

"Били су у води, чинило ми се да се играју": Човек из Апатина тврди да је видео нестале дечаке у Дунаву

Блиц 01.06.2023
Потрага за двојицом дечака, старих 10 и 11 година, из Апатина, који су, како се претпоставља нестали пре три дана на потезу обаве Дунава код православног храма и кајака клуба, наставља се до даљег. Сумњу да су П. Б. и А. М… »
"Надамо се најбољем исходу": Огласила се школа коју похађају нестали дечаци из Апатина: "Другари, наставници, ђаци, сви смо…

"Надамо се најбољем исходу": Огласила се школа коју похађају нестали дечаци из Апатина: "Другари, наставници, ђаци, сви смо…

Блиц 01.06.2023
Антонијо М. и Патрик Б. из Апатина дечаци од девет и десет година нестали су понедељак када су изашли из кућа да возе бицикле. Они су око 14 сати отишли бициклима и нису се вратили, а њихови родитељи јуче су званично пријавили… »

Вести дана »