Povezane vesti

Supruga nestalog Srbina očajna, u suzama moli za pomoć: Nisu mi dali važnu informaciju! Javila nam se grčka novinarka...

Supruga nestalog Srbina očajna, u suzama moli za pomoć: Nisu mi dali važnu informaciju! Javila nam se grčka novinarka...

Kurir 02.06.2023
Grčka intenzivno traga za državljaninom Srbije Radovanom Juračićem koji je nestao kada je navodno iz Atine brodom krenuo do ostrva Kos. Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na… »
Kum nestalog Radovana u strahu: "Krenuo je na Kos, telefon mu je bio aktivan na Rodosu. Ništa nam nije jasno"

Kum nestalog Radovana u strahu: "Krenuo je na Kos, telefon mu je bio aktivan na Rodosu. Ništa nam nije jasno"

Telegraf 02.06.2023
Kada je trebalo da se nađu, telefon nestalog muškarca bio je nedostupan, kaže kum Zoran. Da je upao u more dok je pušio na terasi ili da mu je pozlilo, neko bi video i prijavio. Iskreno, sumnjam da je možda kidnapovan, kaže Zoran Zorić, kum… »
U potragu za našim državljaninom nestalim u Grčkoj uključen i Interpol

U potragu za našim državljaninom nestalim u Grčkoj uključen i Interpol

Politika 02.06.2023
Od našeg dopisnika Atina – Grčka policija traga za državljaninom Srbije Radovanom Juračićem iz Kikinde koji je nestao kada je brodom iz pirejske luke krenuo prema ostrvu Kos. Novih informacija nemaju ni predstavnici naše ambasade u Atini koje smo… »
"Telefon mu je lociran u radnji na rodosu": Pet dana misterije nestanka Srbina u Grčkoj, njegova supruga apeluje za pomoć…

"Telefon mu je lociran u radnji na rodosu": Pet dana misterije nestanka Srbina u Grčkoj, njegova supruga apeluje za pomoć…

Blic 02.06.2023
"Od mog supruga još uvek nema ni traga ni glasa. Locirali smo njegov telefon na ostrvu Rodos u jednoj prodavnici, ali tamo ga niko nije video. Mi imamo dvoje dece, on nikada ne bi otišao negde bez da se javi" Ovim rečima za "Blic" priča neutešna… »

Vesti dana »