Повезане вести

Супруга несталог Србина очајна, у сузама моли за помоћ: Нису ми дали важну информацију! Јавила нам се грчка новинарка...

Супруга несталог Србина очајна, у сузама моли за помоћ: Нису ми дали важну информацију! Јавила нам се грчка новинарка...

Курир 02.06.2023
Грчка интензивно трага за држављанином Србије Радованом Јурачићем који је нестао када је наводно из Атине бродом кренуо до острва Кос. Радован се 28. маја укрцао у аутобус који је из Србије кренуо ка Атини. Затим је 29. маја… »
Кум несталог Радована у страху: "Кренуо је на Кос, телефон му је био активан на Родосу. Ништа нам није јасно"

Кум несталог Радована у страху: "Кренуо је на Кос, телефон му је био активан на Родосу. Ништа нам није јасно"

Телеграф 02.06.2023
Када је требало да се нађу, телефон несталог мушкарца био је недоступан, каже кум Зоран. Да је упао у море док је пушио на тераси или да му је позлило, неко би видео и пријавио. Искрено, сумњам да је можда киднапован, каже Зоран… »
У потрагу за нашим држављанином несталим у Грчкој укључен и Интерпол

У потрагу за нашим држављанином несталим у Грчкој укључен и Интерпол

Политика 02.06.2023
Од нашег дописника Атина – Грчка полиција трага за држављанином Србије Радованом Јурачићем из Кикинде који је нестао када је бродом из пирејске луке кренуо према острву Кос. Нових информација немају ни представници наше амбасаде… »
"Телефон му је лоциран у радњи на родосу": Пет дана мистерије нестанка Србина у Грчкој, његова супруга апелује за помоћ: "Ми…

"Телефон му је лоциран у радњи на родосу": Пет дана мистерије нестанка Србина у Грчкој, његова супруга апелује за помоћ: "Ми…

Блиц 02.06.2023
"Од мог супруга још увек нема ни трага ни гласа. Лоцирали смо његов телефон на острву Родос у једној продавници, али тамо га нико није видео. Ми имамо двоје деце, он никада не би отишао негде без да се јави" Овим речима за… »

Вести дана »