Povezane vesti
Kojo o izjavi Trivalić: Ovakav „šljam“ voli se do sudnjeg dana
N1 Info 02.06.2023
Glumac Nikola Kojo prokomentarisao je izjavu koju je o tragedijama i protestima u Srbiji dala njegova koleginica i kuma Vesna Trivalić. „Sa ovim „šljamom“ delim scenu i kadar 30 godina. 30 godina mezimo dobro i seckamo zlo. Ovom ‘šljamu’ sam bio kuma na… »
Kojo o izjavi Trivalić: Ovakav „šljam“ voli se do sudnjeg dana
Novi magazin 02.06.2023
Glumac Nikola Kojo prokomentarisao je izjavu koju je o protestima u Srbiji dala njegpva koleginica i kuma Vesna Trivalić. „Sa ovim „šljamom“ delim scenu i kadar 30 godina. 30 godina mezimo dobro i seckamo zlo. Ovom ‘šljamu’ sam bio kuma na venčanju… »
„Vodi me svaka reč Slobodana Negića“: Dirljiva poruka Vesne Trivalić kojom je objasnila zašto je na protestu
Nova 02.06.2023
Povodom aktuelne situacije u zemlji pitali smo ljude iz kulture i umetnosti zašto učestvuju u protestu Srbija protiv nasilja i kako komentarišu napade pojedinih predstavnika vlasti na glumce. Glumica Vesna Trivalić objasnila je z a Danas zašto hoda uz… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 8. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 5 minutajoš 18 povezanih

Izrael ide u potpunu okupaciju grada Gaze, uz plan za okončanje rata
Slobodna Evropa pre 34 minutajoš 15 povezanih

Uživo Rusi sipaju smrt iz vazduha, gori Kijev Tramp kaže da će se videti sa Putinom i bez Zelenskog (foto/video)
Alo pre 30 minutajoš 10 povezanih