Повезане вести

Више од 2.000 људи у Србији чека да чује једно "ДА" и добије орган

Више од 2.000 људи у Србији чека да чује једно "ДА" и добије орган

Дневник 02.06.2023
РУМА: Међународни сусрет Југоисточне Европе транплантираних и особа на дијализи окупио је у Руми бројне пацијенте и еминетне домаће и стране стручњаке, а циљ скупа "Трансплантација нам је једини спас" био је да подигне свест о… »
Више од 2.000 људи у Србији чека на "ДА" које живот значи

Више од 2.000 људи у Србији чека на "ДА" које живот значи

Еуроневс 02.06.2023
Међународни сусрет Југоисточне Европе транплантираних и особа на дијализи окупио је у Руми бројне пацијенте и еминетне домаће и стране стручњаке, а циљ скупа "Трансплантација нам је једини спас" био је да подигне свест о… »
Више од 2.000 људи у Србији чека да чује једно "да" и добије орган: На списку и 30 деце, проблем предрасуде

Више од 2.000 људи у Србији чека да чује једно "да" и добије орган: На списку и 30 деце, проблем предрасуде

Телеграф 02.06.2023
Осим лекара, стручњака и медицинских званичника, скупу су присуствовали пацијенти са листе чекања, али и они који им пружају подршку док чекају најважнији позив у животу. Међународни сусрет Југоисточне Европе транплантираних и… »
Још си ми драг - скуп о трансплантацији органа у Руми

Још си ми драг - скуп о трансплантацији органа у Руми

РТВ 02.06.2023
РУМА - Под слоганом "Још си ми драг" Удружење бубрежних инвалида Сремске Митровице у Руми је организовало међународни скуп на ком су присутни имали прилику да се ближе упознају са темом трансплантације органа. У Србији се на… »

Вести дана »