Povezane vesti
Pevačica Dara Bubamara otkrila ko su njeni udvarači!
Svet plus 02.06.2023
Pevačica Dara Bubamara otkrila je ko su njeni udvarači, odnosno koliko imaju godina. Uvek raspoložena i nasmejana i sa spremnim odgvorima na pitanja o ljubavi, sinu Kosti, karijeri... Dara Bubamara je sinoć nastupala, a posle nastupa bila je… »
„Udvaraju mi se momci malo stariji od mog sina“: Dara Bubamara otkrila da ima simpatiju, pa šokirala priznanjem
Nova 02.06.2023
Pevačica Dara Bubamara nastupala je sinoć u Beogradu, i tom prilikom progovorila o karijeri, muškarcima i sinu Kosti. Na pitanje šta se dešava u njenom ljubavnom životu i konstataciju da je jure samo mlađi muškarci, imala je spreman odgovor… »
Kod mene nema stajanja: Dara Bubamara otkrila detalje nove saradnje sa Rastom (video)
Večernje novosti 02.06.2023
FOLK ZVEZDA Dara Bubamara važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije. Foto: Novosti Dara je kao i uvek bila raspoložena i nasmejana, a na pitanje šta se dešava u… »
"Muvaju me momci malo stariji od mog sina!" Dara Bubamara na udaru mlađih muškaraca, pevačica iskreno o svemu: Bitan mi je…
Kurir 02.06.2023
Pevačica Dara Bubamara nastupala je sinoć u Beogradu, i tom prilikom progovorila o karijeri, muškarcima i sinu Kosti i otkrila da joj se nabacuju dečaci, koji su malo stariji od njenog sina Koste. Dara je kao i uvek bila raspoložena i nasmejana, a na… »
"Pišu mi muškarci malo stariji od mog sina": Dara Bubamara priznala da ima simpatiju, pa otkrila šta joj je nenormalno…
Blic 02.06.2023
Pevačica Dara Bubamara nastupala je sinoć u Beogradu, i tom prilikom progovorila o karijeri, muškarcima i sinu Kosti. Dara je kao i uvek bila raspoložena i nasmejana, a na pitanje šta se dešava u njenom ljubavnom životu i konstataciju da je jure… »
Vesti dana »
Olujni vetrovi stižu u Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, opasna pojava već u toku noći (Foto)
Mondo pre 58 minutajoš 45 povezanih
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 7 satijoš 13 povezanih
Sferopulos najkraće moguće: Evo šta je rekao trener crveno-belih posle bolnog poraza od Asvela!
Hot sport pre 23 minutajoš 31 povezana
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 2 satajoš 21 povezana