Povezane vesti
„Udvaraju mi se momci malo stariji od mog sina“: Dara Bubamara otkrila da ima simpatiju, pa šokirala priznanjem
Nova 02.06.2023
Pevačica Dara Bubamara nastupala je sinoć u Beogradu, i tom prilikom progovorila o karijeri, muškarcima i sinu Kosti. Na pitanje šta se dešava u njenom ljubavnom životu i konstataciju da je jure samo mlađi muškarci, imala je spreman odgovor. „Imam neku… »
"Muvaju me momci malo stariji od mog sina!" Dara Bubamara na udaru mlađih muškaraca, pevačica iskreno o svemu: Bitan mi je…
Kurir 02.06.2023
Pevačica Dara Bubamara nastupala je sinoć u Beogradu, i tom prilikom progovorila o karijeri, muškarcima i sinu Kosti i otkrila da joj se nabacuju dečaci, koji su malo stariji od njenog sina Koste. Dara je kao i uvek bila raspoložena i nasmejana, a na… »
Vesti dana »
Marihuana i hiljade "pumpaj" bedževa u porodičnom stanu: Sin uhapšen, majci prijava
Radio 021 pre 1 satjoš 74 povezane
Pobeda Srbije protiv Mađarske u Nišu, revanš u Vespremu odlučuje o plasmanu na Svetsko prvenstvo
RTS pre 35 minutajoš 28 povezanih
Hepatitis A otkriven u zamrznutom voću iz Požege: nadležne službe pokrenule kontrole
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 27 povezanih
Skupština završila rad za danas: U utorak nastavak rasprave po amandmanima (video)
Blic pre 1 satjoš 32 povezane