Povezane vesti
"Prija mi kad smo Janko i ja razdvojeni": Biljana Tipsarević šokirala priznanjem o braku sa poznatim teniserom: "Kada dođe do…
Blic 02.06.2023
Modna dizajnerka Biljana Tipsarević gost je večerašnje emsije "Show se nastavlja" na Blic Tv (MTS kanal 115) popularnog voditelja i autora Ljubomira Tozeva. Biljana je dugogodišnja prijateljica popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a sa Ljubomirom… »
"Moje dete ide pocepano u školu": Biljana Tipsarević nikad otvorenije o privatnom životu: "Roditelji su se šokirali kad sam…
Blic 02.06.2023
Modna dizajnerka Biljana Tipsarević gost je večerašnje emsije "Show se nastavlja" na Blic Tv (MTS kanal 115) popularnog voditelja i autora Ljubomira Tozeva. Biljana je dugogodišnja prijateljica popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a sa Ljubomirom… »
Vesti dana »

Netanjahu o atentatu na hamneia: Ubistvo iranskog vođe bi okončalo, a ne eskaliralo sukob
Večernje novosti pre 21 minutajoš 36 povezanih

Skupština Srbije završila sa radom: Poslanici usvojili sve tačke dnevnog reda pete vanredne sednice, oglasila se i Brnabićka: "Prezadovoljna sam" (video)
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali od blokada ne odustajemo“: Profesori već osam dana danonoćno protestuju na raskrsnici kod Vlade
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih

Brnabić: Neće biti kontramitinga, nećemo dozvoliti linč nad studentima koji žele da uče
Euronews pre 51 minutajoš 12 povezanih