Povezane vesti
"Prija mi kad smo Janko i ja razdvojeni": Biljana Tipsarević šokirala priznanjem o braku sa poznatim teniserom: "Kada dođe do…
Blic 02.06.2023
Modna dizajnerka Biljana Tipsarević gost je večerašnje emsije "Show se nastavlja" na Blic Tv (MTS kanal 115) popularnog voditelja i autora Ljubomira Tozeva. Biljana je dugogodišnja prijateljica popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a sa Ljubomirom… »
"Moje dete ide pocepano u školu": Biljana Tipsarević nikad otvorenije o privatnom životu: "Roditelji su se šokirali kad sam…
Blic 02.06.2023
Modna dizajnerka Biljana Tipsarević gost je večerašnje emsije "Show se nastavlja" na Blic Tv (MTS kanal 115) popularnog voditelja i autora Ljubomira Tozeva. Biljana je dugogodišnja prijateljica popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a sa Ljubomirom… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL, nastavljamo razgovore
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 24 povezane
VIDEO Protest studenata Akademije umetnosti: "Bojite li se umetnosti ili istine?"
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih
Uhapšen mladić u Beogradu zbog sumnje na učešće u ratu: Kod sebe imao vojnu knjižicu ukrajinske vojske (foto)
Euronews pre 26 minutajoš 59 povezanih
U Kini počelo tehničko testiranje mašina za kopanje beogradskog metroa
Serbian News Media pre 7 minutajoš 23 povezane