Povezane vesti
Đoković: Bilo je ekstremno teško
Politika 02.06.2023
PARIZ - Srpski teniser Novak Đoković je posle pobede nad Alehandrom Davidovičem Fokinom 3:0 (7:6 (7:5), 7:6 (7:4), 6:2) i plasman u osminu finala Rolan Garosa rekao da je lista njegovih povreda prevelika i da njegovo telo reaguje drugačije nego pre… »
Novak Đoković se raduje novim izazovima na Rolan Garosu
Novi magazin 02.06.2023
Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da je njegov meč protiv Alehandra Davidoviča Fokine u trećem kolu Rolan Garosa, koji je dobio u tri seta od kojih dva u taj-brejku „bio težak“, ali da je to dobro iskustvo uoči druge nedelje… »
VIDEO Potez Novaka koji je raspalio navijače u Parizu: Ovo mu neće olako zaboraviti, a on je najopasniji u ovakvim…
Nova 02.06.2023
Nije moglo da prođe bez trzavica Novak Đoković imao je veoma buran meč u Parizu u okviru trećeg kola Rolan Garosa, ali je izašao kao pobednik iz duela sa Alehandrom Davidoviem Fokinom rezultatom 3:0, po setovima 7:6, 7:6, 6:2. Tokom meča viđeno je… »
Đoković: Nekad vam je potrebna pomoć fizioterapeuta, a nekad Boga i anđela
Sportski žurnal 02.06.2023
Realnost je takva da moje telo odgovara drugačije nego pre nekoliko godina, moram se prilagoditi. Više od tri i po sata mučio se treći nosilan na Rolan Garosu Novak Đoković sa Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom, ali je na kraju ubedljivo… »
Cicipas u Melburn modu: Ekspresno do četvrtog kola
Sport klub 02.06.2023
Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa, pošto je u tri seta savladao Dijega Švarcmana 6:2, 6:2, 6:3. Utisak je da se Cicipas ove sezone posebno „šteluje“ na gren slemovima u svoj, prepoznatljiv mod. U Parizu… »
Novak otkrio kroz kakav je pakao prolazio i zašto mu se ukazivala pomoć: Ovo mi se desilo samo protiv Nadala, preživljavao…
Nova 02.06.2023
Nije se najbolje osećao, ali je pregrmeo i ovu prepreku Novak Đoković izbacio je Alehandra Davidoviča Fokinu sa 3:0, po setovima 7:6, 7:6, 6:2 i tako se plasirao u osminu finala Rolan Garosa. Videlo se tokom meča da se Srbin ne oseća baš fizički… »
Nole: Realnost je da moje telo reaguje drugačije nego pre nekoliko godina
Dnevnik 02.06.2023
PARIZ: Srpski teniser Novak Đoković je posle pobede nad Alehandrom Davidovičem Fokinom 3:0 (7:6 (7:5), 7:6 (7:4), 6:2) i plasman u osminu finala Rolan Garosa rekao da je lista njegovih povreda prevelika i da njegovo telo reaguje drugačije nego pre… »
Novak: Nemamo vremena za listu mini povreda koje imam
Sport klub 02.06.2023
Dva teška seta i jedan odrađen rutinski - to je u pola rečenice opisana pobeda Novaka Đokovića protiv Alehandra Davidoviča Fokine u trećem kolu Rolan Garosa. „Bilo je veoma teško iz više razloga. Ne pamtim kada sam zadnji put igrao dva seta tri… »
Đoković nakon pobede nad Fokinom: Bio sam najbolji kada je najpotrebnije
Euronews 02.06.2023
Novak Đokovič prošao je u osminu finala Rolan Garosa, ali i poraženi Alehandro Davidovič Fokina ima čime da se ponosi posle eliminacije u trećem kolu teniskog Otvorenog prvenstva Francuske. Španac je ozbiljno namučio Srbina, koji je morao da… »
Nije dobro! Novak igra povređen na Rolan garosu: Posle meča sve priznao: Ne mogu ni da nabrojim sve povrede koje imam!
Mondo 02.06.2023
Novak Đoković se mučio sa butinom u meču trećeg kola Rolan Garosa protiv Alehandra Davidoviča Fokine, a sada je otkrio da imam mnogo problema. Novak Đoković se mučio sa butinom u meču trećeg kola Rolan Garosa protiv Alehandra Davidoviča… »
Vesti dana »
Slabo šta priča, fizički je zdrav a biće saslušan u ponedeljak: Alija Balijagić pod posebnim nadzorom u užičkom zatvoru
RINA pre 58 minutajoš 48 povezanih
Sud u Novom Sadu produžio pritvor osumnjičenima za pad nadstrešnice, među njima i Goran Vesić
Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 12 povezanih
Nakon hladnog jutra sa slabim mrazom, sutra pretežno sunčano i toplije
Politika pre 2 satajoš 12 povezanih