Повезане вести

Новак Ђоковић се радује новим изазовима на Ролан Гаросу

Новак Ђоковић се радује новим изазовима на Ролан Гаросу

Нови магазин 02.06.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је његов меч против Алехандра Давидовича Фокине у трећем колу Ролан Гароса, који је добио у три сета од којих два у тај-брејку „био тежак“, али да је то добро искуство уочи друге… »
ВИДЕО Потез Новака који је распалио навијаче у Паризу: Ово му неће олако заборавити, а он је најопаснији у оваквим ситуацијама…

ВИДЕО Потез Новака који је распалио навијаче у Паризу: Ово му неће олако заборавити, а он је најопаснији у оваквим ситуацијама…

Нова 02.06.2023
Није могло да прође без трзавица Новак Ђоковић имао је веома буран меч у Паризу у оквиру трећег кола Ролан Гароса, али је изашао као победник из дуела са Алехандром Давидовием Фокином резултатом 3:0, по сетовима 7:6, 7:6, 6:2… »
Ђоковић: Некад вам је потребна помоћ физиотерапеута, а некад Бога и анђела

Ђоковић: Некад вам је потребна помоћ физиотерапеута, а некад Бога и анђела

Спортски журнал 02.06.2023
Реалност је таква да моје тело одговара другачије него пре неколико година, морам се прилагодити. Више од три и по сата мучио се трећи носилан на Ролан Гаросу Новак Ђоковић са Шпанцем Алехандром Давидовичем Фокином, али је на… »
Циципас у Мелбурн моду: Експресно до четвртог кола

Циципас у Мелбурн моду: Експресно до четвртог кола

Спорт клуб 02.06.2023
Грчки тенисер Стефанос Циципас пласирао се у четврто коло Ролан Гароса, пошто је у три сета савладао Дијега Шварцмана 6:2, 6:2, 6:3. Утисак је да се Циципас ове сезоне посебно „штелује“ на грен слемовима у свој, препознатљив… »
Новак открио кроз какав је пакао пролазио и зашто му се указивала помоћ: Ово ми се десило само против Надала, преживљавао сам……

Новак открио кроз какав је пакао пролазио и зашто му се указивала помоћ: Ово ми се десило само против Надала, преживљавао сам……

Нова 02.06.2023
Није се најбоље осећао, али је прегрмео и ову препреку Новак Ђоковић избацио је Алехандра Давидовича Фокину са 3:0, по сетовима 7:6, 7:6, 6:2 и тако се пласирао у осмину финала Ролан Гароса. Видело се током меча да се Србин не… »
Ђоковић након победе над Фокином: Био сам најбољи када је најпотребније

Ђоковић након победе над Фокином: Био сам најбољи када је најпотребније

Еуроневс 02.06.2023
Новак Ђокович прошао је у осмину финала Ролан Гароса, али и поражени Алехандро Давидович Фокина има чиме да се поноси после елиминације у трећем колу тениског Отвореног првенства Француске. Шпанац је озбиљно намучио Србина, који… »
Новак: Немамо времена за листу мини повреда које имам

Новак: Немамо времена за листу мини повреда које имам

Спорт клуб 02.06.2023
Два тешка сета и један одрађен рутински - то је у пола реченице описана победа Новака Ђоковића против Алехандра Давидовича Фокине у трећем колу Ролан Гароса. „Било је веома тешко из више разлога. Не памтим када сам задњи пут… »
Није добро! Новак игра повређен на Ролан гаросу: После меча све признао: Не могу ни да набројим све повреде које имам!

Није добро! Новак игра повређен на Ролан гаросу: После меча све признао: Не могу ни да набројим све повреде које имам!

Мондо 02.06.2023
Новак Ђоковић се мучио са бутином у мечу трећег кола Ролан Гароса против Алехандра Давидовича Фокине, а сада је открио да имам много проблема. Новак Ђоковић се мучио са бутином у мечу трећег кола Ролан Гароса против Алехандра… »

Вести дана »