Повезане вести
Новак Ђоковић се радује новим изазовима на Ролан Гаросу
Нови магазин 02.06.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је његов меч против Алехандра Давидовича Фокине у трећем колу Ролан Гароса, који је добио у три сета од којих два у тај-брејку „био тежак“, али да је то добро искуство уочи друге… »
ВИДЕО Потез Новака који је распалио навијаче у Паризу: Ово му неће олако заборавити, а он је најопаснији у оваквим ситуацијама…
Нова 02.06.2023
Није могло да прође без трзавица Новак Ђоковић имао је веома буран меч у Паризу у оквиру трећег кола Ролан Гароса, али је изашао као победник из дуела са Алехандром Давидовием Фокином резултатом 3:0, по сетовима 7:6, 7:6, 6:2… »
Ђоковић: Некад вам је потребна помоћ физиотерапеута, а некад Бога и анђела
Спортски журнал 02.06.2023
Реалност је таква да моје тело одговара другачије него пре неколико година, морам се прилагодити. Више од три и по сата мучио се трећи носилан на Ролан Гаросу Новак Ђоковић са Шпанцем Алехандром Давидовичем Фокином, али је на… »
Циципас у Мелбурн моду: Експресно до четвртог кола
Спорт клуб 02.06.2023
Грчки тенисер Стефанос Циципас пласирао се у четврто коло Ролан Гароса, пошто је у три сета савладао Дијега Шварцмана 6:2, 6:2, 6:3. Утисак је да се Циципас ове сезоне посебно „штелује“ на грен слемовима у свој, препознатљив… »
Новак открио кроз какав је пакао пролазио и зашто му се указивала помоћ: Ово ми се десило само против Надала, преживљавао сам……
Нова 02.06.2023
Није се најбоље осећао, али је прегрмео и ову препреку Новак Ђоковић избацио је Алехандра Давидовича Фокину са 3:0, по сетовима 7:6, 7:6, 6:2 и тако се пласирао у осмину финала Ролан Гароса. Видело се током меча да се Србин не… »
Ђоковић након победе над Фокином: Био сам најбољи када је најпотребније
Еуроневс 02.06.2023
Новак Ђокович прошао је у осмину финала Ролан Гароса, али и поражени Алехандро Давидович Фокина има чиме да се поноси после елиминације у трећем колу тениског Отвореног првенства Француске. Шпанац је озбиљно намучио Србина, који… »
Новак: Немамо времена за листу мини повреда које имам
Спорт клуб 02.06.2023
Два тешка сета и један одрађен рутински - то је у пола реченице описана победа Новака Ђоковића против Алехандра Давидовича Фокине у трећем колу Ролан Гароса. „Било је веома тешко из више разлога. Не памтим када сам задњи пут… »
Није добро! Новак игра повређен на Ролан гаросу: После меча све признао: Не могу ни да набројим све повреде које имам!
Мондо 02.06.2023
Новак Ђоковић се мучио са бутином у мечу трећег кола Ролан Гароса против Алехандра Давидовича Фокине, а сада је открио да имам много проблема. Новак Ђоковић се мучио са бутином у мечу трећег кола Ролан Гароса против Алехандра… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 41 минутајош 22 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 2 сатајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 32 минутајош 25 повезаних