Povezane vesti
Crnogorci ipak puštaju "kralja kriptovaluta" da se brani sa slobode
Telegraf 02.06.2023
Dvojica Korejaca će se braniti sa slobode u Podgorici. Državljani Južne Koreje Do Kvon i Hon Čand Jun sa slobode će se braniti od optužbi za falsifikovanje isprava, nakon što je u ponovljenom postupku podgorički Osnovni sud doneo rešenje da im se… »
Podgorica: Osnovni sud ponovo pustio Do Kvona da se brani sa slobode
Glas Amerike 02.06.2023
Osnovni sud u Podgorici odlučio je u petak, u ponovljenom postupku, da će se državljani Južne Koreje, nekadašnji “kralj kriptovaluta” Do Kvon koga SAD i njegova zemlja traže zbog prevare, te njegov sunarodnik Hon Čand Jun, braniti sa slobode od… »
Podgorićki sud odlučio: Dvojica Korejaca će se braniti sa slobode
Euronews 02.06.2023
Državljani Južne Koreje Do Kvon i Hon Čand Jun sa slobode će se braniti od optužbi za falsifikovanje isprava, nakon što je u ponovljenom postupku podgorički Osnovni sud doneo rešenje da im se pritvor ukine nakon što uplate jemstvo od po 400.000… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 11 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 9 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih