Povezane vesti
Vučić: Svi na Zapadu znaju da je Priština kriva, ali mi od toga nemamo ništa; Beograd spreman na kompromis, ali ne na štetu…
RTV 02.06.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je tzv. Kosovska policija započela sukob, a ne NATO i najavio je da će sutra ići da poseti Dragišu Galjka koji je povređen tokom nereda na severu KiM i upucan iako ništa nije bio kriv… »
Vučić: Svi na Zapadu znaju da su Priština i Kurti krivi, ali mi od toga nemamo ništa
RTS 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom situacije na KiM da svi na Zapadu znaju da su Priština i Kurti krivi za eskalaciju, ali da "mi od toga nemamo ništa". Kurti zna da, šta god da uradi, Amerikanci, Englezi i Nemci će biti za to da mora da… »
Vučić: Kosovska policija je započela sukobe u Zvečanu, ne NATO
Novi magazin 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je kosovska policija započela sukobe ispred zgrade opštine Zvečan, a ne NATO. "Ja sam mislio da je NATO izvlačio Srbe. Ne, kosovska policija je iza leđa NATO izvlačila Srbe", rekao je Vučić za TV… »
Vesti dana »
Potraga za osumnjičenim za smrtonosni napad na Paradi ponosa u Berlinu
BBC News pre 39 minutajoš 27 povezanih
Vučić o NIS-u: Nadam se da bismo do kraja septembra mogli sve da završimo
N1 Info pre 29 minutajoš 14 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Vremenska prognoza: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih