Povezane vesti

Vučić: Svi na Zapadu znaju da je Priština kriva, ali mi od toga nemamo ništa; Beograd spreman na kompromis, ali ne na…

Vučić: Svi na Zapadu znaju da je Priština kriva, ali mi od toga nemamo ništa; Beograd spreman na kompromis, ali ne na…

RTV 02.06.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je tzv. Kosovska policija započela sukob, a ne NATO i najavio je da će sutra ići da poseti Dragišu Galjka koji je povređen tokom nereda na severu KiM i upucan iako ništa nije bio… »
Vučić: Svi na Zapadu znaju da su Priština i Kurti krivi, ali mi od toga nemamo ništa

Vučić: Svi na Zapadu znaju da su Priština i Kurti krivi, ali mi od toga nemamo ništa

RTS 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom situacije na KiM da svi na Zapadu znaju da su Priština i Kurti krivi za eskalaciju, ali da "mi od toga nemamo ništa". Kurti zna da, šta god da uradi, Amerikanci, Englezi i Nemci će biti za to da… »
Vučić: Kosovska policija je započela sukobe u Zvečanu, ne NATO

Vučić: Kosovska policija je započela sukobe u Zvečanu, ne NATO

Novi magazin 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je kosovska policija započela sukobe ispred zgrade opštine Zvečan, a ne NATO. "Ja sam mislio da je NATO izvlačio Srbe. Ne, kosovska policija je iza leđa NATO izvlačila Srbe", rekao je… »

Vesti dana »