Повезане вести

Вучић: Сви на Западу знају да је Приштина крива, али ми од тога немамо ништа; Београд спреман на компромис, али не на штету…

Вучић: Сви на Западу знају да је Приштина крива, али ми од тога немамо ништа; Београд спреман на компромис, али не на штету…

РТВ 02.06.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је тзв. Косовска полиција започела сукоб, а не НАТО и најавио је да ће сутра ићи да посети Драгишу Гаљка који је повређен током нереда на северу КиМ и упуцан… »
Вучић: Сви на Западу знају да су Приштина и Курти криви, али ми од тога немамо ништа

Вучић: Сви на Западу знају да су Приштина и Курти криви, али ми од тога немамо ништа

РТС 02.06.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је поводом ситуације на КиМ да сви на Западу знају да су Приштина и Курти криви за ескалацију, али да "ми од тога немамо ништа". Курти зна да, шта год да уради, Американци, Енглези и Немци… »
Вучић: Косовска полиција је започела сукобе у Звечану, не НАТО

Вучић: Косовска полиција је започела сукобе у Звечану, не НАТО

Нови магазин 02.06.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је косовска полиција започела сукобе испред зграде општине Звечан, а не НАТО. "Ја сам мислио да је НАТО извлачио Србе. Не, косовска полиција је иза леђа НАТО извлачила… »

Вести дана »